Gudrun 19 år

Gudrun, mattes fina gumma fyllde ju hela 19 år igår! Hon är gammal, sliten och trött, sover mycket, hon äter och dricker än. Hon går på lådan men det blir inte många knop där emellan. Just nu är hon rätt pigg ändå, det finns dagar då hon känns riktigt illa där an. Men de här sista två dagarna har hon varit pigg igen. Hon föddes när jag och Gärre ännu bodde ihop. Jag tog med henne som 6 veckors kattunge när jag flyttade i eget. Tänk hon har varit med hela min och Dannes tid ihop. Hon har varit med sen Rasmus och Savannah föddes, de är uppväxta med henne! Lilla fina gumma, Grattis på din dag. Du firades av många på faebook igår ❤

Gudrun 19 år ❤

Idag börjar min semester eller ja officiellt på fredag, jag är ledig onsdag och torsdag enligt schema. Oh vad skönt det ska bli, jag ser verkligen fram emot semestern, jag har varit så trött och jobbat mycket hela våren, kört 5-6 pass i veckan plus att jag måste befinna mig på mitt vanliga jobb oxå 🙂 Så nu ska det bli sköööönt med ledigt ❤

Jag och Päivi planerar lite zumba inför nästa vecka, vi ska köra ihop. Det ska bli super kul, vi har så samma stil hon och jag, vi gillar liknande låtar och vi har så kul uppe på scenen 🙂 Så det ser jag fram emot.

Idag ska jag och Rellu filma det nya ”hot tracks” som kommit från zumba, det ska vara retro stil på outfiten så det blir  riktigt roligt. Man filmar bara 1 minut och sen skickas det in. Rellu fixar det, jag är bara med och hoppar. Hon är ju ZES så det väger lite tyngre än en ZIN film 😀 Kläderna är planerade och framtagna så…. men kom på att jag har inte nått zumba wear på mig då alls… kanske måste byta linne iallafall….. Vi ska filma på River idag kl 10.30 så kom dit och kolla eller var med om ni vill 🙂

Jag har lite känningar i halsen… faaaan! Men jag sov med fläkten på i natt. Den stod på lägsta och jag riktade inte den rakt på mig heller men det räckte tydligen för att jag skulle få ont i halsen. Nå det går säkert över under dagen. Jag får dricka mycket kaffe, det värmer ju 🙂

Jag har beställt tid för lilla gumman Gudrun, hon ska till farbror doktorn och gås igenom och är det så att de tycker att hon måste få somna så gör vi så. Det fanns inga tider nu förrän den 27/6 kl 11, alltså nästa vecka på torsdag så den dagen får det bli. Jag känner att det finns en mening i varför det blir först då…. kanske hon hinner somna själv innan det. Fyyy det är så svårt!!!!!

Ja ja nu ska jag fixa frillan, klockan är 08… kolla lite facebook. Det blir ingen shake för det är slut måste gå iväg och köpa mer.

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: