Grande finale

Jobbar mina två sista dagar inför semestern, underbart!!! 11-20 idag och 07-16 imorgon. Alla mina egna zumbor är slut, körde de sista med kommunens folk och ungdomarna förra veckan. Så nu har allt det uppehåll fram till september. På Fysioteket kör jag på under sommaren med. Kankse att nått pass blir inställt för att jag tänker göra något annat.

Helgen har varit otrolig, varmt och härligt precis hela helgen och jag var ledig! Tvättade bilen igår, Danne satte mig att putsa varenda skrymsle i hela bilen 🙂 Nå den blev ju ren och fin fast jag vet inte om det duger till honom! Som tur är så är den ju metallic grön så smutsen syns inte så mycket på den. Det är annat med passaten som är svart, den blir så skitig direkt, allt syns på den!

Vi har haft så mycket bilar här under helgen och vi har ju så jäkla liten gård! Men 5 bilar har rymmats på den, folkan inne i carporten, min efter, passaten efter den, epan på sin plats och emellan epan och passaten stod ännu Emils mersa! Så min lilla gula fick flytta över till Stefan tills den blir såld! Grannarna skrattade och sa att vi såg just att ni fått börja låna granngården för att rymmas 🙂

Steg upp kl 06 imorse, Rasmus ska börja jobba. Inte för det, han är duktig på att stiga upp själv och var vaken när jag ropade men jag vill kolla att han verkligen är vaken så han inte missar jobbet första dagen. Under helgen blev det ju inte så mycket sömn, de var vaken mycket, raggade runt mycket sen var han ännu vaken när jag gick och la mig så man vet aldrig hur trött han är.

Var ut på baksidan just, usch det var inget varmt än, bara 12 grader i skuggan! Hoppas nu vädret fortsätter men tyvärr har de lovat sämre väder nu, på midsommar skulle det regna, usch vad trist! Hoppas det hinner vända fram till det.

Nä nu ska jag in på facebook en sväng, sen fixa frillan, shaken är slut, måste köpa mer. Jobbet kallar sedan.

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: