Tiden räcker inte!

Usch vad dagarna går fort, jag har en del bokföring att göra och jag har inte hunnit!!! Tänker varje kväll att nu ska jag göra det och så försvinner tiden :/ Ja ja men ikväll kanske då att jag hinner ta tag i det…. får lägga in det som plan.

Vilket väder det varit sen fredag, kanon väder, så härligt, solen skiner och det är varmt och skönt! Jag hade tänkt tvätta bilen igår men hann inte, Alicia kom, Dennis for och träna. Vi var på stan och käkade glass, lekte en stund i lekparken och hon träffade en kompis där. Men jäklar när vi skulle hem, hon är envis den lilla godingen. Jag fick bära ut henne till bilen…. arg var hon som ett bi och försökte nypa mig och klösa mig, sen var hon hal som en ål när hon försökte slingra sig ur famnen. Nå vi kom till bilen och hon slutade direkt. Sen var hon på bra humör igen. Men hon testar, hon är ju 3 år nu så det är väl lite trotts oxå 🙂

Jag var sen kl 15 och höll lite zumba på ett kalas, riktigt härliga ungar, flera av dem är ju mina gamla zumba kids 🙂 Det var riktigt roligt.

Blåste iväg på ICA, handlade lite allt möjligt, vi skulle grilla. Dennis och Alicia kom tillbaka och vi käkade ute, det var så härligt. Soligt, varmt och skönt och god mat. Till efterätt blev det jordgubbar och grädde 🙂

Savannah var oxå med men henne fick man inte fota! Rasmus och hans kompisar hade redan ätit så de drog iväg på sina äventyr…..

Och äventyr var det… Linda ringde och var jätte arg, pojkarna hade fastnat på film när de snor diesel!!! Va fan säger jag och ringer upp Rasmus som blir skit förbannad och hävdar att de inte gjort något sådant. Och börjar reda ut när det skulle ha hänt, men vi fattade inte riktigt tidpunkten men Linda hade fått en bild där de sitter i bilen. Det ser ut att vara mitt på dagen. Och igår på dagen var den enda tidpunkt de befunnit sig på den platsen. Nå vi åker dit helt enkelt och fick prata med en man som var där. Det var han som hade tagit ut bilden och skickat den till kompisen som oxå hyr plats på detta ställe. Kompisen känner en kille som känner Linda och hade ringt denna kille och sagt att våra pojkar slangat diesel och att han ska sätta ett gäng som får dem att klämma fram sanningen.

Jag begär att få se filmen då de ska ha slangat soppa, ett foto där de sitter i bilen räcker inte, jag vill se filmen som ska finnas. Men det fanns ingen film på det och det har inte hänt nu säger han, det är två veckor sedan de haft en diesel stöld och då har inte ens Emil haft körkort, han fick det i torsdags och de bor ju annars inte ens i Haparanda. Inget har hänt nu i natt eller idag. Men han hade sett bilen stå där så han hade fotat med deras övervakningssystem och skickat bilden vidare för att ta reda på vem det var. Jaha sa jag men nu har de här pojkarna blivit hotade att andra personer ska klämma fram sanningen ur dem! Va säger han av vem? Jag nämner namnet på mannen som hotade dem. Jo säger han, han är oxå här, jasså säger jag, här? Ochh är på väg in för att snacka med den mannen, när han är inte här nu men han hyr här han oxå och det är till honom jag skickat fotot. Han lovar ringa upp och förklara att de här killarna har inte gjort något. Så så kan det gå, nå nu är missförstånden utredda men killarna tog väldigt illa upp av detta och mådde väldigt dåligt över att de blev både anklagade och hotade av äldre män!

Jag och Minna var sen ute i rollen Vuxna på stan för att hålla lite koll på våra ungdomar, men jag var så förbannat trött, jag satt och gäspade hela tiden. Så vi var inte så länge. Jag var i säng redan strax efter 22 och somnade på en gång. Jag skulle starta mitt spel för att spela lite men jag somnade innan de ens hade startat upp, vaknade en kvart senare av att jag fick mobben på näsan och la bort den. Sen har jag sovit ända fram till 02, vaknade till stängde tv:n, somnade och vaknade 07!

Idag blir det biltvätt, bäst att skynda sig ut innan nån behöver mig till något annat 🙂

Be safe out there

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. pian
    Jun 17, 2019 @ 08:46:44

    ja, nog var det ett riktigt äventyr allt…..du skulle ha sett Linda när Sebban ringde, trodde att det skulle börja ryka ur hennes öron:) jävlar så arg hon var! kändes som om hon skulle simma i land:) Både Conny och jag sa direkt att det där är inte likt Emil….men man vet ju aldrig. Nåväl, tur att det slutade bra i alla fall……

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: