Fredag och sol

Oh vad härligt, jag är ledig och det är sol där ute och det ser ut att bli varmt. Gud vad skönt jag har två dagar, måndag och tisdag kvar och sen har jag semester. Danne jobbar sista dagen idag och sen har han semester! Gud vad härligt!!! Ungarna hade avslutning igår så nu är de oxå lediga. Eller ja lediga och lediga, Rasmus börjar jobba på måndag, 07 ska han infinna sig på jobbet! 3 veckor ska han jobba. Han vill jobba för att kunna tjäna lite pengar, att köra EPA är ju inte det billigaste man kan göra direkt!

De fick helt ok betyg båda två, Savannah hade mest D och sen några E, Rasmus hade det samma men han fick ett F, i spanska men det visste han, han hade gett upp det ämnet. Han har valt bort det till nästa termin. Men han har kämpat bra, 4 år har han läst spanska och varit på språkresa till Alicnate oxå. Så lite har han garanterat i bakhuvudet om han skulle vilja ta upp det nångång i livet. De har gjort det super båda två denna termin, de har fått kämpa, Savannah har ju inte mått bra, fått vara borta några dagar här och där pga ångest, hon har inte orkat riktigt ta tag i det hon ska göra. Rasmus får alltid kämpa lite mer än andra pga sin språkstörning men han är en fantastisk kämpe och de här sista veckorna hemma har han gjort en hel del för att blir godkänd i sina ämnen.

Jag hade mitt Strong pass igår, 11 stycken var vi. Så jätte roligt att gruppen växt lite, hoppas den håller sig där. Eller är det bara en topp för att sen dyka igen!? Hoppas inte det iallafall. Men vi är en 8 som alltid är på plats iallafall och det är jätte bra. Det är så jäkla roligt, de är såna kämpar de som kommer. En av tjejerna så att jag är så trött, jag behöver energi, jag vet inte om jag orkar igenom detta idag! Men de gjorde hon och med bravur. De kämpar på sida vid sida. De är så nöjda när det sista är gjort! Yes vi pallade vi gjorde det!

Idag kommer Dennis och Alicia och hälsar på hos fammo, jag ska ta fram ute möblerna färdigt så vi kan sitta och mysa på altanen när de kommer. Kanske vi lagar lite mat oxå, det vore trevligt. Det ska jag nog fixa 🙂

Läste att vår kommunchef var i blåsväder, hon har tagit för mycket flexledigt, de har ju betalt under den ledigheten om jag fattade det rätt. Kan man inte jämnställa det med arbetstidsförkortning? De är ju lediga med betalning under den tiden! Och om man räknar på deras löner jämnfört med våra så är det betydligt större summor vi pratar om, en dag för henne gick på 3500 kr! Det jobbar lite hur som haver, man kan inte säga deras arbetstider. Jag jobbar oxå hemifrån mellan varven, jag får oxå fixa grejer hemifrån och helt utan betalning! Men vårt jobb är ju inte lika viktigt som hennes förstås!!

Ja ja nu ska dricka min shake, kolla facebook och sen fixa frillan, hade ju hårtvätt igår och då tar de alltid lite extra tid med frillan innan man är presentabel.

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: