Gudrun

Gudrun min gamla fina lilla kisse behöver få sin sista vila. Hon är sjuk nu. Hon har ju cancer i nånstans i magen, hon har knölar där har jag känt. Nu väger hon knappar kilot skulle jag tro. Men hon har ändå ätit, druckit vatten och gått på lådan och gör det ännu men det blir mindre och mindre mat. Igår stod jag med henne så hon åt ordentligt. Hon verkar inte ha ont, hon är ju stel förstås och det går inte fort när hon går. Hon föll ner från diskbänken två gånger under början av veckan, hon lägger sig och sover framför diskhon och i sömnen lutar hon sig åt fel håll. Igår kväll hade hon en stor svullnad på ena kinden. Jag vet inte om hon slagit i sig i fallen. Men hon har inte ont i den jag får känna och klämma utan att hon protesterar mer än vad katter gör vid undersökning. Men jag måste nog ringa nu och beställa den där tiden jag inte vill beställa. Mattes lilla fina gamla Gudrun ❤

20190520_0945382320209780213474840.jpg

Fotat ute förra veckan ❤

Jag är oroad över Savannah, hon isolerar sig mer och mer tycker jag. Hon säger när jag frågar att hon inte har så ångest längre och har inte haft på ett tag nu. De höjde ju hennes ADHD medicin men då gjorde hon inget, då sov hon bara så vi drog ner den igen på eget bevåg. Men jag vet inte vad detta är, hon vill bara vara hemma på sitt rum. Jag har sagt att en dag i veckan ska vi gå ut och gå med hundarna iallafall. Nu tänkte jag tillägga att en dag gör vi något tillsammans, går ut och fikar, äter åker och badar, åker till Kalix men hon måste komma ut och upptäcka att man faktiskt mår bättre av att vara ute och bland folk en stund. Vad är det här, är det tonåren, adhd, depression, en kombination av allt?? Jag har försökt få Haparanda att ringa upp mig men de gör inte det. Jag försöker få Savannah till en av de yngre tjejerna som håller på med KBT, Sanna tror jag hon hette, hon ska vara bra. Det är nu snart två veckor sen jag ringt men ingen ringer upp. Måste ringa Kalix idag och be dom trycka på Haparanda!

Ja ja nu måste jag klä på mig, ska köra henne till skolan….. sista dagen på Språk och hon vill inte ens gå ut med dom och äta…

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: