Avslutningar och ny bil

Igår var jag med Dennis på Alicias sommar avslutning. Vi var först ute… svin kallt!! Som tur var så går hon på Monessori, det ligger ju på Aspängens gamla område så jag kutade in på jobbet och hämtade en jacka! Sen gick vi in och fikade 🙂

Det var riktigt trevligt att få vara med och prata med de andra färäldrarna lite grann och de flesta barnen visste ju att det där är våran zumba fröken 🙂 Så jag fick en del hälsningar av dom, så söööta ungar ❤

Sen råkade det sig så att jag köpte en bil! Ingen dyr historia, en tuffare, lite snyggare kanske än den gul lilla kära bilen. Jag hittade den på blocket och messade lite med han som ägde den. Sen på dan bestämde jag mig, jag tar den och vi åkte dit och kollade på den, provkörde och vad fan, det blev en bil ❤

En zumba bil, alla har tyckt den passar mig och det gör det nog. Men vad händer med min gula fina bil då? Jag måste erkänna att jag hade dåligt samvete att jag köpte en annan, vad konstigt va! Danne har lagt ner mycket jobb på att få igång den, han han köpt en hel del grejer till den och jag gillade den. Jag gillade att köra den, det enda jag inte gillade med den var att man blivit så bekväm med att ha central lås. Det har den men de funkar inte! Men det tog i hjärtat, vem vill ha den då? Den är ju inte så fin men den har gått bra och den är ju servad nu. Men då kom jag på det, Rellu!!! Jag messade henne och hon köper den. Jag kan ju inte sälja den för det jag köpte den, 700 kr men vi får inte tillbaka alla den pengar vi lagt ut på den heller ca 5000 kr men jag fick hälften iallafall. Men de pengarna får gå till Danne, det är ju han som hållit på med den. Efter att vi väckt den ur 3 år sovande vid en väg kant!

Tack för denna tid gula faran som du är allmänt känd under, alla vet vem som ägt den bilen. Men nu tar Rellu över dig och hon kommer att älska dig. Du får ett nytt namn oxå och säkert en ny fin nyckelring, du kommer att kallas Pikachu ❤

Ja ja nu ska fixa frillan och köra Savannah till skolan, det är näst sista dagen, imorgon är det avslutning. Hon har skämts över min gula bil men denna var frän sa hon ❤

Be safe out there

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Jun 12, 2019 @ 13:23:48

    Snygg bil till finaste zumba bruttan galenpanna ❤️ Tack för stunden tillsammans idag 😍

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: