Tagit bort ”faket”

Jobbade förmiddgen igår till kl 11. Jag hade sista passet med Haparanda kommun igår för denna termin. De vill köra Strong så det gjorde vi, det är ju bara för härligt!! Så nu tar även den gruppen sommarlov. Ikväll är det sista passet med ungdomarna på Stationen oxå, så är även den gruppen till ända.

Efter att jag kom hem från kommunens pass så blev det bara en raggartvätt och sen drog vi iväg och käkade med Dennis. Efter det direkt till Stadium, Rasmus behövde dojor. Det går som inte att få in honom på en affär om man inte tar honom by surprice 🙂 Väl hemma så satt jag igång och ta bort faket från håret. Jävlar vad det satt!! Åsa har gjort ett bra jobb sa Danne 😀 det tog flera timmar att få bort det så 22.30 satt jag först i bastun! Nu väntas lite fix och sen är det klart!

Kommer att sakna det långa men samtidigt blir detta mer lätthanterligt 🙂

Idag ska jag på Alicias avslutning, det börjar redan 08.45 så det blir till att skynda sig. Håret måste ju fixas, kan ju inte skrämma de små barnen 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: