Tummen

Den blir bättre och bättre. Ont är det ännu om jag råkar stöta den som rakt på toppen. Lite öm bak där nedre hörntanden gick in men där tanden gick in nageln känns inte så mycket. Han frågade mig läkaren om jag tror det är en ingångs hål och ett utgångs hål men det är det nog inte så djupt blev det inte och då skulle jag haft rivsår oxå. Men än så länge ser det bra ut, inga infektioner och så hoppas vi det håller sig.

Var och shoppade med Savannah igår, hon köpte lite avslutningskläder men hon vill ju inte ha något speciellt längre. Rasmus ville inte ha något alls! Men nya skor tänkte jag tvinga honom att gå och fixa iallafall 🙂

Annars njöt jag på här hemma med plus 27 i skuggan och ledig var jag oxå 🙂 Joxade på lite med jordgubbslandet som behöver minskas ner, det ser gräsligt ut nu som det är! Så jag tror jag ska göra om det helt. Men måste vänta tills tummen är bättre. Spettade lite gammal stubbar igår och då får man ju ta i med båda händerna för att få ner spettet och jag hade lite ont och pulserande i den efteråt.

Soligt idag med men inte lika varmt som igår morse, då var det plus 23 när jag steg upp, nu är det 20. Hoppas det håller i sig nu i några dagar, de har ju lovat sämre väder så…. Nu blir det fix frilla, iväg och mata Rellus katt och sedan till jobbet 🙂

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Jun 08, 2019 @ 15:10:15

    Gräv inte för mycket med det onda fingret!! Bara stanna upp och njut ❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: