Det var väl onödigt!

Alltså vilket Strong pass igår, helt fantastiskt. Vi var hela 11 eller om det var 12! Så kul med lite fler människor. Svettigt, kämpigt men kul. Och jag hoppas de nya som dök upp vågar sig på några gånger så de upptäcker vilken fantastisk träning detta är och stannar kvar  ❤

Var och shoppade kläder till Alicia med Dennis igår, jag köpte en hel del och Dennis för lika mycket. Nå nu har hon iallafall så att hon klarar sig. Lilla gumsan, hon är hos Mathilda denna vecka och kommer till Dennis på måndag igen 🙂

Hellvete oxå jag blev hundbiten igår och rätt igenom nageln!! Dessie stod och skällde vi staketet och jag känner tjejen litegrann som hon skällde på, så vi pratade och jag sätter ner handen för att fösa undan henne och hon hugger till! Faaan det gjorde lite ont!!! Nå jag kollar när jag kommer in och ser att det är genom nageln, ringer 1177 och får veta att jag ska in på en gång av olika anledningar, det är i handen och det är nära en led. Infektionsrisken är högre då. Nå de kan  ju inte göra mer än göra rent, plåstra om och ge mig en stelkrampsspruta.


Läkaren ville att jag röntgar idag för att jag var öm i själva benet så det inte finns krossskador, Kalix skulle beställa tiden. Jag försökte ringa Haparanda HC idag men det går ju inte att komma fram till Fort Knox hur som haver…. första lediga tiden var kl 13 och då kanske jag haft röntgen tid redan på morgonen. Så jag skiter i det, får väl gå senare om det känns så. Och jag är inte öm längre så det är säkert inget sånt.

Pratade med Nina just, hon har ju inte mått bra, yrsel, kräkningar och lite av varje, usch så obehagligt när det bara kommer helt plötsligt! Krysiar till dig  Nina ❤

23 grader varmt redan, stekande fuktig hetta där ute, sköööönt! Så nu blir det att hoppa ur morgonrocken och in i shortsen! Jag o Savannah ska och shoppa inför avslutningen.

Be safe out there

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. anders
  Jun 07, 2019 @ 16:06:47

  Nå satan också, hundbiten är det rätt igenom? Nå krya på, du har väl fått stelkrampsspruta+

  Svara

 2. Nina
  Jun 08, 2019 @ 15:09:18

  Tack vännen ❤️ krya på dig oxå 🤗

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: