Sommar?

Idag har de lovat kanon väder. Just nu ser det inte lovande ut men det kommer. Igår när jag for till jobbet kändes det kallt! Jag hade skinnjacka och svettades inte. Men sen hände något, mitt på dagen sprack det upp, solen kom fram och blev riktigt skönt väder. Idag tar jag med mig shortsen till jobbet, måste ju få sol på benen nån gång 🙂

När jag kom hem från jobbet så tvingade jag ut Danne och Savannah på promenad med hundarna. De har ju båda adhd och är just nu neråt båda två. Savannah kämpar och stänger sig inne på rummet, orkar inte med något just nu, hon vill inte umgås med någon. Hon svarar inte i telefon om nån ringer åt henne heller. Danne har sjukskrivit sig nu två dagar till att börja med. Han känner att han orkar inte, han börjar bli deppad. Men ett plus till honom, han sjukskriver sig själv för att få återhämtning, han jobbar inte på tills väggen är där och han är borta månader från jobbet så som han burkar göra. Så vi var ut på en prommis för att bara få lite frisk luft i hjärnan. Nu har jag sagt åt dem båda, ut ska vi och gå, motion är bra för kropp och knopp. Savannah måste med ialf en dag i veckan till att börja med.Så här har hon just nu tror jag

adhd

Alltså jag var så jäkla trött igår igen, somnade på soffan efter att vi käkat, sov 2 timmar! Steg upp vid 20, var och handlade med Savannah en sväng, hon behövde bindor så jag sa att då får du hänga med, hon kom och vi såg lite av hennes små ”fans” de gömde sig bakom hyllorna för att spionera på henne 🙂 ganska sött. Tänk om hon skulle förstå vilken fanbase hon har och vad hon kunde göra med den. Men just nu går det nog inte. Nå tillbaka till mig, jag små sov sen framför tvn, gick ner vid 23.30 och la mig och somnade rätt fort. Men jag sover oroligt, vaknar stup i kvarten, rycker till, kollar klockan av nån anledning, jag sover lätt, det har jag alltid gjort. Så det är väl därför jag aldrig känner mig utvilad. Och sen jobbar vi ju betydligt mycket mer än vad vi gjort tidigare.

Idag blir det Strong by zumba, åååh vad jag längtat, det är så jäkla kul. Timmen bara swishar förbi och du har gjort ett jäkla bra jobb. Passet är tufft men roligt. Men innan det blir det lite jobb, börjar 07 idag och jobbar till …. ja jag vete fan när jag slutar, har ett lite kortare pass tror det är kvart i 3 eller så…. 🙂

Steg upp 05 idag, skönt att inte stressa på morgonen, men nu börjar det närma sig, måste fixa frillan, klä på mig, blanda shaken o swisha iväg till jobbet, ja och nu kikar solen fram.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: