Regn och regn

Det började regna här igår kväll och det har inte slutat än…. lite deppigt att stiga upp på morgonen och se att det regnar än! Igår kväll började det att blåsa oxå, det såg ut som höst. Fast sommar regn har en annan känsla, det är som varmt ändå fast att det blåser och regnar. Det är en frisk känsla i sommar regn men men lite sol vore ju inte helt fel förstås 🙂

hagel_16528796_40217146_149677205_151944882

Hade mitt sista zumba Gold pass med kommunens folk igår, nästa vecka kör vi Strong by zumba och det är det sista passet inför sommaren. Folket droppar av, förra veckan var det 3 nu var det 2. Det är ingen mening att ha friskvård så här när sommaren. Folk vill hem efter jobbet, de har sitt att ställa i ordning. Och eftersom det är gratis för dom, de har inte betalt något så förlorar de inget på att utebli. Nå de få som kommer får en riktigt lyxträning. Vi har kul för det.

Vi har ju börjat kolla Tjernobyl och kollade fjärde delen igår och vad gjorde jag, jo jag små somnade hela tiden så det blev rätt hackat mitt tv tittande igår. Måste kolla om delen idag för ikväll kommer den sista delen av serien.

Idag blir det zumba på Fysioteket, nya låten är jag inte alls klar med men men jag kör den några extra varv idag, tror jag hinner iallafall. Den är så jääääkla bra!!! En liten hemlis än vilken låt det är, den är super ny och super het!

Ja ja nu ska jag blanda shaken, in på fb, fixa frillan och sen öva några var, jag ska ju hinna jobba oxå litegranna här emellan 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: