Soool!

Alltså herreguuud så det stormade här igår. Jag vaknade till värsta ovädret och ändå hade det tydligen regnat betydligt mer under natten. Väl på jobbet var det att rusa runt och säkra möbler på altaner och balkonger. På en av altanerna så hade bordet och stolarna farit all världens väg, vår ny inköpte grill var oxå i farozonen. Parasoller på järnfot var på väg att rulla iväg! Ja det var inte klokt så det stormade. Men innan dagen var slut hade det hunnit vända. Solen sken och det var riktigt härligt. Idag vaknar jag och det är full sol på himlen och det ser ut att bli en underbar dag.

Dennis blir officiellt singel från och med idag. Det har han ju varit i snart 3 månader men idag flyttar Matti in i eget. Känns tråkigt men det är ju livets gång. Så han ska iväg och köpa lite nya möbler och annat idag. Det har väl inte gått riktigt smärtfritt allt men nu är det över för dem båda. Hoppas de bara kan sätta Alicias bästa framför allt. De ska samarbeta i måååånga år ännu kring henne. Mycket beslut som ska tas gemensamt, mycket att komma överens om, sen räcker det ju inte bara med att de blir stora, då kommer det kanske barnbarn oxå 🙂 Där måste jag verkligen berömma mitt ex, vi kunde prata, vi hade aldrig bråk om hur det skulle vara, visst rök vi ihop det gjorde vi helt klart men oftast så vi hjälpte varann. Jag och Maria hans tjej som fanns i bilden då pojkarna växte upp kom jätte bra överens med varann och gör det än idag. Det blir vad man gör det till.

Ja ja nu ska jag fixa frillan och börja göra mig i ordning…. måste fundera vad jag ska ta för låt till måndagens Gold, tisdagens fitness låt är klar 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: