Nja inget vidare!

Jag och Petra tog ut alla hundar igår på en prommis, det gick jätte bra. Fast det ser säkert lite roligt ut när vi kommer med 5 hundar, en kvinna frågade om vi hade hunddagis 😀 Det var ju inget vidare väder igår, det regnade av och till hela dagen, tidvis kom det störtskurar så även under vår prommis men det var rätt skönt iallafall.

Jobbade igår, tog ut rast och drog iväg en halv timme på filmning med Rellu…. som inte gick nått vidare för mig och den filmningen som gick bra kan vi inte använda för att slutet inte blev bra…. nå vi ser vad det blir av det då 🙂

Jobb idag med, vi ska ha middag på jobbet, det är ju storhelg idag. Så vi har handlat igår, marinerat kött, fixat lite fika och lite mys till kvällen. Så jobbet en dag som denna är alltid roligt ❤

Börjat samla på min koreografier till nästa termins Zumba Gold, hittat några redan som jag vill ta in. Hittat mååånga till fitness klassen!!! Woow så många bra. Det ska bli så roligt, hoppas vi kan vara lite ute denna sommar. Förra sommaren hade klart gått att vara ute men jag har flera som inte riktigt vill vara ute och dansa och det måste man oxå respektera. Så vi får se till sommaren hur det blir.

Hade en hellvetes natt i natt igen, ont i en handled, axel och det ena knäet…. och då är det ju svårt att somna och jag orkade inte gå upp och hämta en värktablett, kollade tv, lekte med min mandala app, finns mycket fint att måla där, gnuggade lederna och suckade för att jag är så lat att jag inte orkar gå upp. Så värken var nu inte så kraftig för då hade man ju gått upp men nog så irriterande så jag inte kunde sova!!!  Ja ja nu ska jag fixa frillan och sen till jobbet, hoppas dagen blir lika bra som den startat i väder väg vill säga 🙂

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: