Vilken går dag!

Det var fullt ös från det att jag steg upp. Jag hann ju bara med en snabb blogg oxå. Det var en massa fixande och övande inför det sista passet igår. Presenter till utlottningen skulle ordnas, alla låtar skulle övas, det var ju 32 koreografier igår (ja så är det varje måndag men igår hade jag ju massor av oldisar med och de måste ju ändå gås igenom) jag skulle handla frukt och drickor, jag har jobbat hela helgen så jag har inte hunnit med nått av detta då. Sen iväg på kommunens pass klockan 15 sen hem, hinna äta lite, ja det blev inte mycket och sen ställa i ordning allt inför kvälls passet!

Men det var väl värt allt!!! Det blev ett otroligt pass, jag har otroliga deltagare, vi fyllde nästan hela Aspen hyllan, det var inte många spots lediga. Vi öste så dörren åkte upp direkt! Jag hade fått önskemål av flera så jag försökte tillgodose så många som möjligt. Jag hade folk på scenen med mig, det var ett helt otroligt pass!!! Det blev en trip down memory lane ❤

Jag fick en helt otrolig blomma, blomma blir bara större och större för varje gång. Det läggs mer och mer tid på den märker jag. Det om nått är väl ett kvitto på att det jag gör är omtyckt ❤ Alltså jag kan inte fatta detta, det är ju inte nödvändigt. Men jag blir så glad över dem, jag har kvar lite från varje blomma jag fått, alla julrosor är kvar, de är ju inte fina mer men de är gröna. Julens en och de andra blommorna som var i är kvar. Alla fina kort jag fått av Päivi är kvar, hon är så duktig och stilren i det hon gör. Jag känner mig så välsignad över att få ha detta gäng! Jag har världens bästa zumbisar och de bor alla i Haparanda, tänk vilken tur och vilken ära att få leda dem ❤

Jag blev så glad, det är verkligen är ära ❤

Sen när jag kom hem så var det till att slänga sig vid datorn! Rasmus har prov och han ger mig typ en dag att fixa instuderingsfrågor. Så 65 blev gjorda igår, idag fortsätter jag med dom nu på morgonen direkt! Sen när jag är klar det så blir det till att öva på kidsens pass. Jag ska vara på Montessori och hålla 2 pass ikväll. Det ska bli så roligt. Men med barnen får man jobba för att hålla deras uppmärksamhet, det är inte det lättaste. Om jag tappar fokus och slutar vara intressant i 5 sekunder så blir det strul så det gäller att vara skärpt, vara rolig, fånga intresset hela tiden från sekund ett till den sista ❤

Solen skiner, det ser rätt varmt ut men frågan är om det är det. Var och körde Savannah till skolan och det kändes som om detta kan bli en varm dag, hoppas det 🙂

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: