Ont i nacken!

Alltså fan vad jag har ont i nacken! Den tål ingenting just nu! Satt på möte igår om ett schemaläggnings system, mötet tog lite mer än par timmar och jag satt snett och tittade lite uppåt och det räckte. Sen hade jag ont resten av kvällen. Jag smorde med ormsalva, det blev lite bättre, jag tog värktabletter men det hjälpte inte mycket. Sen när jag gick och la mig tog jag en ipren, så jag skulle kunna slappna av lite i nacken och somna. Idag när jag stiger upp känner jag att det är likadant. Ibland är det faktiskt håret som gör att jag får ont i nacken. Det är inte tungt eller så men det är lite i vägen där bak och när jag har en dålig period så räcker det. Och nu är det garanterat vädret oxå som gör att jag har mer värk. Ja ja men det släpper så småningom, det gör det alltid.

Idag blir det jobb från 09-21, de är långa våra helg pass. Men det går bra när man väl kommit till jobbet. Vi har lite planer för dagen så det blir lite fixa med en balkong där, vi drar iväg till vår dagverksamhet, vi ska bada lite kanske käka där och lite sånt. Sen blir det handling på ICA, vi ska bla köpa en gasolgrill till gruppis. Så dagen kommer att gå fort. Imorgon börjar jag 07 och jobbar till 19 så jag hinner nog inte blogga då.

Regnigt och kallt ute, usch, känns rått! Funderade ett tag om jag måste göra en liten brasa! Det var flera som eldat hemma igår såg jag på facebook. Men det är nästan så jag oxå känner för att göra det! Det blir så rått inne när det är sånt här väder och sommaren inte riktigt kommit igång.

cold-female-worker-598x665

Nu blir det shaken, facebook och sen starta dagen och iväg till jobbet!

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: