Utvecklingssamtal

Igår var en dag med mycket göra. Först var vi till Kalix med Savannah hon hade tid kl 10 hos sin läkare. Sen hem, var hemma vid 12.30. 13.00 hade Rasmus utvecklingssamtal med sig lärare. Det gick skit bra, han fick bra omdömen och allt lät jätte positivt, två av ämnena måste han ännu fixa lite i men han trodde det skulle gå bra. Tänk så mycket som han får kämpa, mycket mer än andra! Och som Fredrik sa, nu är ditt första år på NA avslutat och han fick jätte mycket beröm för hur han fixat det! Stolta föräldrar och en stolt son. Efter det hem och kolla igenom koreografier. Jag hade två pass igår kväll. Först Strong på Fysioteket och direkt på Zumban på ungdomens hus.

Jag har sovit som en stock i två nätter nu men ändå känner jag mig inte riktigt utvilad. Nå natten mot torsdag så tog jag faktiskt en citodon innan jag gick och la mig, jag hade så jävla ont i högerhandled. Så därför sov jag nog bra då. Och igår hade jag ju kört på rätt hårt så därav bra sömn. Nå skit samma varför man sover bara man får sova bra nån gång. Det är jag ju inte bortskämd med direkt.

Hockeyn gick ju inget vidare igår! Kollade bara sista perioden, det började ju redan kl 20 och då stod jag och dansade ännu, kom sen hem, fikade och hoppade i bastun. Så det var bara den sista kvar då jag satte mig där. Men den perioden var då bedrövlig iallafall!!!! Nå nu slipper man lida med det mer!

Gudrun har piggnat till, trodde ju hon sjöng på sista versen förra veckan. Men nu så nu äter hon bra igen, hon går på lådan. Hon rör sig mycket mer än vad hon gjort tidigare. Så kanske hon hinner uppleva sin 19 års dag den 18:e juni ❤

Jobbhelgen startar idag, ska börja med att gå att lyssna på en schema snubbe som ska vara bra.

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: