Chokladoman

De hade ju lovat så fint väder hit till idag! Igår redan var det jätte varmt ute, 18 grader hade vi på kvällen. Kollade på väder apparna igår och de hade lovat så fint till idag. Det såg lovande ut när jag steg upp men nu så vete tusan, det verkar mulna på. Jag kollar klart.se och se där det skulle inte alls bli så bra idag heller :/ Nå jag behöver dammsuga, städa gojburar och lite sånt. Så det får det bli nu på förmiddagen då.

Zumba passet gick perfekt igår, naturligtvis små missar här och där men så är det ju. En del av dom märkte nog ingen annan är jag 🙂 Vi har så extremt kul på passen, jag får folk upp på scenen lite då och då och då inte bara zins utan även deltagare. Svetten sprutar, vi skrattar och tjoar, så underbart! Att jag kan stå där på scenen är för att en man följde sin dröm och kämpade för att den skulle bli sann, Alberto ”Beto” Perez från Cali, Colombia. Han har gjort en fantastisk resa. Det är helt otroligt hur allt har startat, vikten av att ha rätt människor intill sig, turen att träffa rätt människor. Man vet aldrig vem som förändrar ditt liv ❤ Här kan ni läsa artikeln i El Tiempo om jag förstår det rätt så kommer det en serie, jag trodde det skulle bli en film men tydligen blir det en serie, den ska jag då se iallafall 🙂

Allt är lugnt och skönt nu å morgonen, ungarna har farit till skolan eller Savannah, Rasmus är på väg. Han har nationella prov i matte, 4 timmar nu på morgonen. Usch vad hemskt det låter!!! Jag hoppas verkligen det går vägen för honom. Vi har utvecklingssamtal imorgon oxå med hans lärare. Hoppas att allt är någorlunda ok iallafall. Pinchrarna ligger i samma korg, i den minsta, vi har ju 3 korgar! De har alla varit ut på pink så nu är det vila som gäller för dom en stund innan de ska ha mat.

20190522_080851491690417263412995.jpg

Jag har ju inte ätit godis och choklad sen nyår. Det har gått jäkligt bra faktiskt. Ibland har jag varit sugen. Jag tänkte ju först att jag håller mig till påsk men sen har jag ändrat det till midsommar. Men det vete fan om jag ens äter då, tror det här få bli livslångt. Det lät hårt, jag tar 1 år i taget hädanefter…. Det är det att jag är chokladoman och det föder ju ett socker beroende utav dess like! När jag slutat med det så har det även dragit ner på allt annat socker jag äter. Fast min stora svaghet är nog salt! Jag älskar allt salt, salta cashewnötter ooooo så gott. Så jag har faktiskt begränsat även det. Det blir bara på veckorna efter strong passet och sedan på fredag. Jag fikar ibland, tar bulla eller någon annat fikabröd, jag äter skräpmat mellan varven. Glass äter jag oxå ibland. Men passar mig för att ta sånt med ”hård” choklad på. På detta sätt har jag gått ner 7 kilo och det känns jäkligt bra. Tänk vad det gör med kroppen! Det blir nog inget till midsommar heller, kör på ett år till att börja med, sen får vi se 🙂

Medan jag bloggat så har det sista av solen försvunnit 😦 Ja ja dags för shaken, lite facebook, fixa frillan och sen börja städa. Tänkte bli klar i tid ifall solen behagar komma tillbaka!

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: