Regn

Små regnar, eller rättare sagt det duggar just nu. Det ändå varmt, det var 13 grader nu. De har ju utlovat en likadan sommar som förra året så det hoppas vi på. Får se om jag får någon ny altan, Danne känner inte riktigt för att bygga någon…. :/ den är så ful vår så jag skulle verkligen vilja ha en ny! Tänk om man skulle hitta någon som kunde bygga den åt oss. Nog finns det ju snickare men de är garanterat upptagna nu. Det är ju lite sent för honom att ett par veckor innan det ska börjas säger att nej jag har nog ingen lust!

Rasmus har problem med att starta epan och sen när han stiger upp så sent så hinner han inte och då blir han irriterad när han ska ha igång den. Som i morse, den är mycket lättare nu men han har inte tid eller ork att ens försöka lära sig det. Han blir bara sur. Nå en vacker dag så med nog många försök så går det säkert bra det med. Sen när den väl är körd på morgonen så går det lättare resten av dagen oxå. Idag gick det jätte lätt faktiskt men han glömmer vad han ska göra, jag behövde bara dra ut choken så gick den 🙂

Zumborna startar idag igen. 2 Gold idag, fitness imorgon, strong på torsdag och Station på fredag 🙂 Låtarna är klara, det blir mycket salsa, jag gillar salsa 🙂

Helgen var otroligt skön, varmt och härligt. Jag hann kratta på framsidan, krattade det lilla som nu finns på baksidan och samlade upp det. Nu har jag några högar på framsidan som ska upp. Idag ska det städas till gojorna oxå.

Det går fort utför nu för Gudrun, tycker att man ser för varje dag hur hon tacklar av, hon väger inget numer och matlusten försvinner mer och mer. Det är nog inte många dagar kvar nu för henne. Hon verkar inte ha ont, hon spyr inte just nu, magen fungerar och hon går på lådan så hon får vara kvar. Jag har så svårt att gå och avliva henne. Jag hoppas att jag vaknar en dag och så är hon bara borta. Då ska jag begrava henne här på tomten bredvid de andra djuren. Min lilla fiiina Gudrun som har hängt med mig i snart 20 år. Den 18 juni föddes hon för 19 år sedan. Tänk då bodde jag ihop med Gärre, pojkarnas pappa. Jag tog med henne då jag flyttade i eget. Hon var bara 5 veckor då lilla hjärtat och nu är det snart dags för henne att gå vidare. ❤

Ja ja nu ska jag in på facebook och kolla en sväng, dricka shaken och sen börja öva dagens pass!

Be safe out there

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: