Underbar dag

Vilken otrolig dag det ser ut att bli! Solen skiner och det är varmt! Idag åker vi upp till mammsen och hälsar på jag och Annika. Det ska bli så roligt att få se mamma, jag har inte träffat henne sen jul!

I torsdags körde jag 3 zumba kids pass på rkaen, jag började med det första klockan 09 och sen matade jag på, ett efter ett. Det är ju så roligt att vara med barnen, de är så fina, de berättar, de visar, dom dansar. Det är så roligt ❤ Det här tog en mamma och skickade ut. Sen efter det så hann jag hem och käka lite och så bar det iväg till jobbet.

fb_img_15581275648582924232523947276693.jpg

Jag och min vän högtalaren på turné ❤

Igår började jag jobba 07 och på kvällen hade jag zumba på Station med ungdomarna, vilket drag, det var så ösigt så det inte var klokt! Och vad som är lite extra roligt är att det är mest killar! Det är en tjej som alltid kommer men sen är det killar, häftigt. Jätte fina ungdomar allihop, de är så duktiga ❤

Sedan efter handling och dusch så var det soffan som gällde, kände mig som ett utsketet äppelmos 😀 zumba fröken har kört på redigt denna vecka, 7 pass och så har jag tom hunnit jobba mellan varven 🙂

Men helgen är ledig, den kommer jag att njuta av ❤

Be safe out there

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: