Skulle vilja vara hemma

Oh vad trött jag är ännu ändå har jag sovit bra i 3 nätter nu. Somnat utan att hålla på att vakna av och till. Jag har säkert en massa avbrott det har jag alltid men inte så att jag stigit upp eller blivit helt vaken. Det händer mig annars varenda natt typ.

Gårdagens zumba pass gick kanon, Päivi och Nina var oxå upp varsin gång på scenen och körde sina låtar. Det var riktigt roligt! Rollo kom oxå och dansade men jag fick inte upp honom på scenen. Han ville bara dansa 🙂

Päivi har startat sin egen zumba sida, Zumba med Päivi, roligt nu är hon på gång ordentligt. Hon har sina pass på Fysioteket när jag inte är där och hon har lite mer på gång oxå. Jätte roligt 🙂 Vi dansade ihop och det var så lätt, vi passar bra att dansa tillsammans hon och jag, vi har lite samma stil och vi gillar samma låtar. Jag tycket det är så roligt att vi blivit fler, tänk i lilla Happis, vi är ett litet gäng här. Det ska vi tacka Rellu för, hon har jobbat mycket för gemenskap och betydelsen av det 🙂

Idag blir det jobb, börjar om två timmar. Så det är bara att sätta fart här och göra mig klar. Just nu leker livet igen. Hmmm sist jag sa det så var det ok till eftermiddagen…. så kanske det är bäst att vara tyst med det 😀

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: