Nä men soool

Det har ju regnat i Happis i två dagar så jag blev så glad när jag klampade upp för trappan och se att det är sol ute. Ser riktigt härligt ut, det är redan 10 grader varmt. Så det blir till att öva mitt pass ute idag.

Igår när jag kom upp på hyllan så var det innebandy pojkar där igen…. de har bokar in dem kloss med mitt pass. Jag börjar ju 18.30 och de slutar då. Jag behöver ju lite tid att få fram scenen som oftast till 97% krånglar lite och sedan musiken måste ställas i ordning, jag har ju allt på min platta men det ska kopplas och sedan har ofta ungarna bråkat med musik skåpet så de har stängt av strömmen, dragit bort kablar eller nått annat. Så det är lite detektiv arbete med det ibland…. som tur är inträffar inte det så ofta men det händer 🙂 Nå jag fick gå in 5 minuter för tidigt för att börja sätta i ordning mitt pass, jag kan inte heller dra över tiden åt andra hållet dels så är det bokat efter mig och sen har folk annat de gör, en del ska jobba, en del blir hämtade osv så folk fick lämna tidigare igår. Det var inte så glada innebandyn heller och det förstår jag men de spelade till halv iallafall. Vi var ändå inte klara förrän 19.37 piiiip trotts att jag gick in 5 minuter före. För att komma till saken så har jag nu pratat med Janne på bokningen så till nästa termin så fixar han så vi har tid före och efter, kanon!

Aspen med personal har varit så tillmötes gående. De har fixat med scenen fr att mina deltagare önskade den flyttad! Sagt och gjort, under en helg flyttades den och den är vägg fast! Men det med förde att vi kunde nyttja hela golvet istället för att trängas i ett hörn. Just för att jag är kort och har problem med att fälla ned den så har de bytt handtag på den, eller det är Jussa som fixat med sånt. De är alltid jätte trevliga när vi kommer. Och nu med bokningen så är de jätte fina och fixar så vi ska vara nöjd, tack för det ❤

Rasmus är så nöjd med Epan förutom att den är tjurigast i Sverige och starta! Danne får kolla på det, går det att göra något eller är det elspärren som gör detta. Han tappar liiite humöret varje morgon med detta. Men annars känner han nog sig fri som fågeln, han njuter när han kan ta sig iväg själv 🙂 Igår stod han uppställd på ”pissinfot” epan samlingsplatsen med en massa andra epor. Jag är så glad att han hittar en gemenskap. Min fina son ❤

Ja ja nu ska jag börja klä mig, in på fb en sväng, dricka shaken och sen börja gå igenom min musik och mina koreografier ❤ jag ska klämma in Nina och Päivi oxå, de ska köra en låt var så jag behöver kolla in var. Det är jätte roligt med fler instruktörer i lilla Happis ❤

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: