Jobbat helg

Så där ja, då var helgen avklarad, jag var så trött igår efter jobbet så det inte var klokt! Jag, Dennis, Alicia och Annika och Thomas var och käkade på Milano sen for vi hit och satt och umgicks en stund.

Det är så tråkigt det som händer mellan Dennis och Mathilda, den som står i mitten är ju Alicia ❤ Jag mår så dåligt för hennes skull. Nå hon har ju fått lägenhet nu och ska flytta om två veckor. Undrar hur de ska göra för att berätta detta för Alicia? Man ser att hon fattat att något är fel. Lilla vackra tjejen ❤ Jag hoppas att det kommer att bli till det bästa och att de klarar av att hålla sams ❤

Idag blir det Strong by Zumba med kommunens gäng! Det ska bli så roligt!! Jag ser verkligen fram emot det. Jag själv älskar ju strong och ser detta som ett sätt att kanske få en eller två deltagare till att komma på passet 🙂 Sen på kvällen har vi det vanglig Gold passet. Nya låten får faktiskt bli merengeuen jag startade med i kommunens gäng. Den är bra och har en variant av Beto 7!

Tog bort en till av dreadsen igår, den började vara så tunn! Det sliter ju lite att ha faket i även om de är lätta. Men nu börjar det kännas att jag har inget hår!!! Men samtidigt ser jag fram emot att få ta bort resten oxå!

Epan är lite tjurig att starta! Jag fick gå ut i morse och hjälpa till lite, inte för att jag är nån expert jag heller men jag får igång den iallafall efter många om och men! Men då smäller den när jag har tjurat med den. Savannah ser ut att vilja sjunka genom golvet när det händer 🙂

Ja ja nu in på fb och sen måste jag börja med koreografierna och kolla var jag kan förenkla lite mer åt kommunen i strong.

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: