Vad händer i stan

En annan har varit piggare än fan! Vaknade redan 03, somnade om, vaknade igen vid 04, tankarna började mala i huvudet, steg upp kvart över, orkade inte vrida mig längre. Epan ska besiktas idag igen och jag hoppas att den går igenom denna gång. Men sen är den så jäääävla svårstartad, den kan inte gasa den alls då misständer den. Men jag kom på ett knep, att hålla i nyckeln 2 sekunder för länge, att som låta den tända till först. Men det lyckades inte heller på en gång, det var ut med choken, prova starta, in med choken prova igen…. sen startade den. Men att lära Rasmus detta så han inte förlorar nerverna, får se hur många gånger han lämnar epan för att den inte startar 🙂 Den är svår, nå det får vi oxå titta på bara vi nu först får igenom den! Jag är orolig helt klart, de verkar tycka att dessa fordon ska bara inte igenom! Man läser verkligen varenda paragraf för att underkänna dom!

Denna stad alltså. Savannah blev jagad genom stan, en kompis till mig ringer hon ser folk stena en bil, de kastar asfalt sten på den, 5 personer rusar gör intrång i en lägenhet och igår blir en kompis till mig attackerad av en kvinna och allt inom loppet av 10 dagar! Hon kommer hem från jobbet och hör att det skriks nedanför henne, där sitter två äldre herrar i 80-90 års åldern å en parkbänk. En kvinna står och skriker och slår dom. Min kompis går dit och frågar vad problemet är. Denna kvinna blir helt galen och ska ge sig på min kompis en annan karl kommer dit och till slut lyckas de få ner kvinnan på marken och karl sätter sig på henne för att hålla henne på plats till polis anländer vilket tar nästan en timme!!! Alltså helt sjukt! Denna kvinna var drogpåverkad, hallucinerade, pratade om allt möjligt, arg som fan. Hon är tydligen känd av polisen!

Att det ska ta en timme för att få polishjälp, tänk om hon haft kniv eller nått annat vapen, tänk om hon mött ett barn? Vi här uppe i norr vi bor verkligen i ett laglöst land! Det här var ju ändå mitt på dagen och inga poliser! Vilka droger tar dom för att bli på detta vis? Alltså fy fan så gräsligt alltså, det är till att börja ha larm, överfalls spray osv när man går till och med på dagen!

Körde mitt strong pass igår, de var itne så många men 5 tappra deltagare var vi. Det är så otroligt roligt alltså. Och äntligen kände jag att min luft räckte, allergierna börjar vara över. Jag kände en enorm ork och energi. Mina deltagare är fantastiska, annat kan jag inte säga. Jag älskar att köra strong och jag hoppas verkligen jag kan fortsätta med det. Det finns ju en risk att deltagandet går ner och då läggs passet ner. Vi är ju idag ca 8 trogna och håller det sig där är jag nöjd ❤

Jag var tvungen att ta bort en till dread, den hängde oxå bara i några strån och de går av till slut så den rök, nu har jag 6 fram som inte är ”behängd” av något fake. Men jag tänker kämpa med de andra tills att mina zumbor är slut, dvs den 10 juni 🙂 Spännande, kommer säkert att sakna de långa men men, mitt eget hår klarar inte av fuskisarna längre.

Solen skiner, det var redan 12 grader varmt ute för en halv timme sen. Fast då är vår termometer liiite i solen, ska gå och kolla igen den är mer i skuggan nu. Ja nå det är ändå 10 grader. Härligt, det kommer att bli en underbar dag ser det ut som, synd bara att jag måste börja jobba kl 11 :/

Ja ja nu ska jag hämta in tidningen, det är ju fredag 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: