Inlämnad igen!

Jaha då var epan inlämnad igen! Nu behövdes det bytas ut nå slangar och sen intyg som redan finns där ska skrivas på nytt?? Vad är det för svammel?? Ja ja det är bara att göra som de säger annars går den ju aldrig igenom! Visst är det bra att de är grundliga men som Toni sa det går ju inte att manipulera en elstart då går inte bilen! Och vill man köra en bil som HOPPAR runt i 58km/h?? Och det stod ju med stor möda har de fått upp den i 58, alltså ska man pina sönder en bil!? Men intyg som redan finns där ska skrivas på nytt, det är ju löjligt. Men ok det är bara att göra det då. Men Rasmus är ju skiiit less på detta, men tålmodig. Han väntar o humöret går nu inte i taket. Han har nog mer börjat tappa hoppet. Men jag sa till honom igenom får vi den så småningom, nu ger jag fan inte upp! Men nog känns det som om han hinner bli 18 år innan de släpper igenom den!

Gårdagens två pass gick jätte bra. Men i det andra passet under balans låten dog mina ben, kände bara hur de la av, kanske inte så konstigt efter 2 timmars zumbande att de känner sig aningen trötta 🙂 Sen vaknade jag under natten av att jag hade en enorm huvudvärk, jag har nog druckit för lite under passen. Jag tänkte kliva upp och dricka vatten men jag orkade inte, slö tittade tv, slumrade till av och till ända fram till 04.30 då tittade jag sista gången på klockan. Sen ringde Dannes klocka 06.20 och då sov jag djuuuupt, jag vet att jag sa…. vrålade STÄÄÄNG av klockan och de tio minuter innan mitt larm ringde sten sov jag. Jag har inte hört Danne stiga upp, han sa att jag snarkade som fan innan han hunnit ställa sig på golvet ens 🙂

Savannah ska byta skola igen….. visserligen tycker jag det är bra för jag känner att vi hade en så bra kontakt i den gamla skolan med lärare och rektorn, de hade börjat bygga ett arbetssätt med henne. Nu på språk så har det inte riktigt gått bra, jag har fått vara på dom rätt många gånger under den här tiden. Nu har jag gett upp, det leder ingenstans. Jag har frågat om jag inte kan få läxor mailat till mig så jag kan lägga upp dom till henne men jag har inte ens fått svar på det. Så då tänkte jag att ja ja skit samma. Så jag var rätt nöjd när hon sa att hon vill byta tillbaka. Men jag vill veta skälet, för jag tro inte riktigt på det hon säger till mig. Det är mina ord och hon är ju tonåring så att oroa sig för betygen tror jag inte det är. Något har hänt, något har förändras och hon har ju som sagt ADHD och har svårt med förändringar. Hon lider ju av ångest oxå och jag tror nu hon flyr istället för att reda ut saker. Hon berättar inte till mig för hon vet att då tar vi tag i problemet. Men jag skulle vilja att hon säger vad det är så vi reder ut det så att hennes byte av skola blir bra istället för en flykt.

Rasmus gjorde en presentation igår på nationella provet. Han jobbade jätte mycket med den här hemma. Jag fick läsa den och den var jätte bra. Han har ju sin språkstörning och nu har den ”röda tråden” som han saknat och alla lärare klagat på börjat dyka upp. Den kringlar sig lite men, han följer sin berättelse mycket mer nu än vad han gjort tidigare. Förr när han berättade en historia så började han med det som var mest intressant, sen kom resten som i små ”öar” ja just sa sen var det så här och jo sen fanns en sån osv, allt var liksom mer oberoende av varann. Men nu är det inte så längre. Han fyller ut med lite ”onödiga” ord ibland. Som på ett ställe hade hans skrivit ”ju justu är ungefär som en sport” vad han menade med det är att det är en sport men man tävlar inte i det. Och då tror jag han skrev ”ungefär” istället för att måste förklara och skriva lite till. Men han plockade bort det ordet sen.

Han har börjat gå ut sin tonårs period och umgås mer med oss nu. Han kommer och pratar, han mår mycket bättre. Han pratar ingen och är inte arg hela tiden. Det är väldigt sällan faktiskt numer han blir förbannad. Så skönt att han mår bättre nu. Men nu när han går ut går Savannah in i den. Hon är ju 13 år nu och man ser att livet känns jobbigt mellan varven. Gud så skönt, det är den sista tonåringen det 🙂

Ja ja nu en shake, fixa frillan, mata djuren och sen iväg mot jobbet 🙂

Be safe out there

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: