I spänning

Just som jag skriver detta så rullar epan in på besiktningen! Jag håller tummar och tår och ber till gud för att den ska gå igenom. Själva reg besiktningen tror jag kommer gå bra, vi har ju haft en expert att fixa den där och han har tagit bilder, han har dokumenterat så det borde vara helt ok. Och resten går ju att fixa om det blir något. Men man vet aldrig jag ropar inte hej förrän den står på gården igen besiktad och klar!

be.jpg

Idag har jag ju mina två Gold pass. Låten är klar och rolig att dansa. Jag har själv ännu problem med förra veckans låt så den måste övas myyyyycket idag, för idag ska det sitta!!! Jag hann ju inte med att träna in den ordentligt. Och det är en övergång som alltid blir fel :/

De håller ju på att bygga ut Lunden så maskinerna går konstant där uppe så det är vad vi får lyssna på hela sommaren. Det är samtidigt spännande att följa från nästan första parkett. Får se sedan hur det blir, det kommer nog att bli fint tror jag.

Det kom ju snö igår, det såg ut som vinter igen, stora lappvantar föll och det var nästan lite jul stämning i början av Maj. Men sedan på eftermiddagen var allt borta. Jag tror inte vi fick lika mycket som Luleå fått, inte när jag tittar på de bilder jag sett på facebook iallafall. Det har varit en kall natt, det var is på bilarna igen när jag steg upp. Ser frostigt ut på gräsmattan. Men solen skiner så förhoppningsvis blir det varmare idag. Ooooh den har varit där nu 20 minuter epan…..

Var barnvakt åt värdens bästa Alicia igår, det gick jätte bra. Hon lekar nu mycket med Roffe och han har accepterat henne. Han har ju varit lite rädd för Alicias hårda lekar och är det ännu mellan varven. Men han söker upp henne och vill vara med henne. Hon tar i lite för hårt ibland. Igår tog hon stryptag på honom så då varnade han henne, gjorde ett utfall men rörde inte henne. Men i såna lägen måste han ju få göra det. Så vi pratar hela tiden åt henne att vara försiktig, att vara snäll med hundarna även då hon leker med Larry som tål hårda tag men man vet ju aldrig. Dessie går det ju inte allas med. HOn får klappa henne och leka lite men där är det bäst att inte leka alls. Barn måste oxå lära sig hur man hanterar hundar. Men Alicia är hundvan så hon fixar det bra även om de varnar henne ibland. Och ser jag att det blir för hårt så tar jag bort hundarna. Faaan epan har nu varit inne i över en halvtimme!!! Är det normalt??? Alltså de kommer att gräva tills de hittar något att underkänna den för!

Min plan för dagens inlägg var att blogga tills den är hemma igen men fan det tar ju så länge att jag inte vet vad jag ska skriva om. Rasmus har hållit på att plugga mestadelen av helgen, hela lördag eftermiddag kväll satt han med läxor. Igår har han gjort en presentation som ska göras nu på morgonen. Vi skrev just ut stödorden så han inte behöver använda minnet till allt. Han har lagt ner mycket tid på den så det går säkert bra. Han har valt ett ämne som han står honom nära, ju justsu. Nå jäkla faaan 40 minuter och ingen epa! Jag och Rasmus har hoppats på att han kan köra till skolan nu på morgonen! Det kan väl inte ta en timme för detta???

Ja ja vi får göra så OM den nu går igenom att han får gå till skolan sen far vi och parkerar den åt honom utanför skolan så han har den där när han har rast! Det är ju inte klokt detta!! Han måste vara på dåligt humör besiktningsgubben! Strax har det gått en timme och ingen epa hemma ännu!

1.15 minuter- Pratade med Danne, frågade om de demonterar epan helt? Nå de har fått upp den i 58, hur fan är det ens möjligt?? Vi har ju kört den och det går inte den hoppar som fan om man ens går lite över 30, det går inte!!! Men de har fan lyckats! Undrar om de nu pajat nått genom att pressa upp den. Är det meningen att de ska göra så? Rasmus vet detta och har farit till skolan, faaaan vad less han är!! Helt otroligt! Dom har gett sig den på att inte släppa igenom den bara, de hatar epor i denna stad tydligen! Nå det är bara att föra den till Toni igen när vi vet vad de säger!!! Danne skulle åkt med och filmat han med när han börjar pressa, hela bilen måste ha hoppat som fan!

Den blev underkänd!!!

Be safe out there

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: