Sommaren på PAUS!

Usch det har varit kallt de sista dagarna, rå blåst så in i norden! Det har ju tom kommit lite snö. Nå nu har det ju lovat vända så det hoppas vi på. Idag händer något lite spännande. Jag ska bli intervjuad 🙂 alltid roligt. Det värsta med såna här saker är ju kameran!!! Jag är ju ingen som fastnar på bild och blir så där söt som alla andra blir! När jag skrattar så försvinner mina ögon, de blir jätte små, det är bara springor där ögonen ska sitta. Tänkte kanske kasta lite smink i ansiktet så man ser lite mer normal ut! Sen får jag öva mig att skratta och ha ögonen öppna, men då betyder det ju att jag spärrar upp dom och vad händer då, ja då blir min panna som en potatis åker med alla fåror 😀 😀 Det hjälps inte, jag ser ut som jag ser ut, det går inte att göra något åt det 😀

Syster yster kommer hit och vi ska gå igenom lite av de nya låtarna vi har på Gold. Hon har ju varit sjuk de sista 4 gångerna tror jag. Hon har haft en envis förkylning med hosta som sen övergick i halsfluss. Men nu tänkte hon komma imorgon. Hon har höga krav på sig själv och vill kunna allt, så då ska hon vara med och öva lite med mig idag.

Idag blir det och klippa Larry lite runt huvudet, han har blivit så långhårig igen, sen tar jag baktassarna någon annan dag. Jag blir ju lite allergisk när jag klipper honom.

Efter min intervju så kommer världens finaste Alicia hit, jag ska vara barnvakt så Dennis kan gå och träna. Hon är så rolig, sen har hon blivit så stor! Nu är det riktigt kul att hänga med henne ❤ Tror vi drar på IKEA när hon kommer.

Tycker synd om Dennis, han har det inte lätt just nu. Han säger inte så mycket men man ser att det är jobbigt det han går igenom. De ska ju separera nu och det finns en hel del att säga om hur detta är just nu. Men han säger inget…. han tar sitt ansvar och gör det han ska. Nå nu har hon fått lägenhet och flyttar strax så då kan han börja planera sitt liv igen på ett annat sätt. Då vet han att han är själv och behöver inte räkna med någon annan som sen kanske inte kommer hem heller. Nå allt reder ut sins om tid. Hoppas bara att Alicia hamnar i det första rummet! Så synd att allt blev så här, jag har alltid tyckt om Dennis tjej. Jag har alltid tyckt att hon är en klok tjej så jag har liiite svårt att förstå det som händer just nu. Ja ja nu ska jag börja fixa mig lite grann, dricka shaken och kolla fb.

Be safe out there

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: