Basic 2

Ledig idag efter helgen, sååå skönt! Det var en intensiv helg så det är skönt att få lite ledigt. Vi har haft lite extra på jobbet som jag behövde ägna lite mer tid på oxå fast det var rätt trevligt det 🙂

Lördag var vi ju i Oulu och hade en zumba utbildning, Basic 2 med Zes Rellu Päts 🙂 Det var så jäkla roligt. Med från Happis var Carina, Päivi och Nina. En bra utbildning, alla de 6 olika rytmerna, flamenco, tango, bellydance, samba, soca och quebradita har man ju gjort lite här och där, ja inte samba för jag har inte fattat grundsteget förrän nu i vinter 🙂 Men nu går det helt plötsligt och lätt oxå.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vi började 08.30 sv tid med masterclass, sedan trainingen på det. Vi höll på fram till 16. Sen hade vi en timme rast och jag och Rellu fortsatte sedan ännu på masterclass. De andra for hem. Den var jätte rolig, alltid roligt att göra det någon annanstans oxå. Jag var upp på scen med 3 låtar och fick beröm oxå ❤ Det kom fram en kvinna efteråt till mig och kramade mig, hon sa att hon tyckte om det jag gjorde jätte mycket och en annan kom fram och frågade om hon fick fota sig med mig 😀 skrattar, det är ju alltid roligt ❤ Det blev en hel del steg under den dagen, många kalorier, vi åt inte speciellt bra, två bananer, 2 protein shakes, vindruvor och 2 proteinbars. Jag var helt slut i kroppen igår och jag började jobba kl 07! Men det gick, sen somnade jag när jag kom hem en stund. Så rätt skönt att vara ledig idag 🙂

screenshot_20190429-090104_polar flow7289572021152241129..jpg

Ja ja nu ska dricka min shake och sen börja med dagens låtar, kör ju två zumba Gold klasser idag ❤

Jo älven har oxå gått i slutet på veckan, så nu är det riktigt på gång. Jag har köpt en ny studsmatta till Alicia. Den andra stora har jag gett till Pian, hon ska ta den till Furön 🙂

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: