Hemsida

Jag har ju hållit på att skapa en hemsida oxå här på wordpress. Men jag blev less för de verkade så tjorvigt! Det finns mkt enklare varianter som bla wix där jag har min just nu. men för enkelhetens skull så tänkte jag att jag har den här på samma portal där jag har bloggen. Nå jag får ta tag i det igen….. kanske till sommaren då jag får semester.

Petra var här med Zelda och Ronja igår, det går så bra för dem. Visst blev hon glad att se mig och kände sig som hemma, hon la sig mitt på golvet för att vila en stund och då känner man sig trygg. Men sen när de var på väg så stod hon bakom Petras rumpa, hon följde Petra hela tiden. De har blivit ett par Petra och hon, det känns jätte skönt. Ronja trycker in sig där emellan ibland och då får hon sin bit av kärlek. Jag tror inte hon känner sig undanskuffad, hon kan ta sin plats om hon vill ha den, det ser man.

Strong passet gick väl annars ok igår förutom sista magen, på ett ställe glömde jag bort en grej så deltagarna fick köra en massa russian twist i slutet 😀 Men nästa vecka då ska jag starta magdelen med att vi går igenom vissa saker så alla har klart för sig vilken nivå de ligger på. Men vad som kändes var min andning ändå hade jag sprayat så att händerna skakade men luften tog slut mellan varven. Efter det for jag direkt ut till Stationen, jag har ju mitt zumba pass med ungdomarna, Lika roligt som vanligt ❤

Idag blir det att föra epan till Toni, vi lämnar in den så han får se vilka delar han behöver beställa. Har ni märkt jag har inte skrivit en rad om denna epa på flera dagar 🙂 Den är ju rostig lite här och där men det är sånt vi ska fixa till sommaren när det blir varmt Nu först måste han få börja köra! Han blir galen annars. Denna epa har det nu varit så mkt om så jag tänker att det kommer inte att gå att göra något åt den, det är bara att köra den på skroten. Men sen tänker jag jo det går ju visst att fixa lådan om inte elspärr går men varför skulle det inte gå? Jag har ju snackat med killarna på loh electronics och de säger det går. Nå nu har jag ju en expert på det hela så det ska nog gå jätte bra 🙂

Usch nu blev jag sur, det står i Happis bladet att kvaliteten ökat på boenden sedan 3-3 slopades? Då undrar jag vilka boenden de pratar om, vad de pratar om, vi har då stora problem med tex vikarier, det händer rätt ofta att vi inte får ut folk, vi går ofta med för lite folk på passen.

Ja ja solen skiner och snön smälter, nu ska jag börja göra mig i ordning for dagen

Be safe out there

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: