Snön!

Alltså nu är det sjukt i vilken hastighet den far! Det är stor skillnad bara på några timmar!!!

Det ena fotot är taget den 21 april och det andra igår, alltså den 23 april! Så nu går det undan.

Jag vet inte om jag är förkyld eller om det är allergier. Jag är ju lite allergisk mot snö möglet och i förrgår rengjorde jag altanen från snömögel och smuts. På eftermiddagen började det små rinna från näsan och igår vaknar jag och det kliar som bara den! Nå jag tog en allergi tablett när jag kom hem och det slutade klia efter en stund och jag slutade nysa. Jag har ju som inte känt mig sjuk annars, naturligtvis seg i kroppen. Men idag har jag lite ont i halsen…. men då gapade jag järnet på passet igår så rösten for, stackars mina deltagare 😀

Passet gick kanon, vi hade skit roligt, tiden gick så snabbt. Det är som Mia säger, jag tror du gjort något med låtarna för de går så fort, hela timmen går så fort 🙂 Jag sa till henne att du har fått bättre kondition när du upplever att det går så fort 🙂 Nu håller jag på att kolla en koreo till måndagens gäng. Tror jag hittat låten, en 80 tals dänga! Måste bara hitta en koreografi som passar Gold, jag gör ju om dom ”Goldifierar” så att säga bara jag hittar nått som är bra, men det var inte det lättaste till den låten. Avslöjar inget mer 🙂 Men sjuuuuunga ska vi ❤

Imorgon är det Strong, jag har lyckats få med ett par till som älskar det sakta sakta växer gruppen, det är så roligt. Jag har ju varit rädd att jag måste lägga ner passet men nu har vi hållit på över 2 år och jag har ett litet men stadigt gäng. De kommer bara de inte är sjuka, jobbar eller reser ❤

Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng, glotta det senaste, söka lite på youtube och sedan tänkte jag ta hundarna på prommis. Idag är jag ledig och detsamma med imorgon, det ska bli så skönt ❤

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: