Snorig!

Hade ju en liten tös här på lördag som stannade och sov över och det var, fammo snooor!! hela tiden så nu har fammo oxå snooor! Kände av redan i söndags och igår började jag nysa. Vaknar upp idag med ont i halsen. Jag brukar inte ha långvariga krämpor så det går säkert över under dagen.

Stigit upp efter 05, har kommit på att det är skönt att vakna tidigt så jag hinner läsa Aftonbladet och blogga innan jobbet. Sen är det skönt att slippa stressa, utan bara ta det lugnt. Jag har nog blivit gammal!

Solen skiner idag igen och jag märkte igår kväll när jag kom hem från jobbet hur det tinat ”hål” i snön på baksidan. Bara det nu skulle bli lite varmare oxå så far nog mycket. Men det är ännu minus grader på nätterna, rutorna på bilarna är isiga när man stiger upp. Oooooh vad jag vill ha sommar!!!

Nästa månad blir det full fart på zumban. På Förskolans dag har jag tre olika zumbor, så det blir ett enda flängande fram och tillbaka den förmiddagen. Men vad gör väl det, det är ju roligt att zumba med ungarna ❤ Måste börja planera in zumba kids oxå, hade tänkt hoppa över i år men jag tror jag kör en sväng iallafall 🙂

Just nu känns livet lite i balans igen, oros moln finns alltid, inte mina utan saker jag oroar mig för för andra. Men det hör väl till det. Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng, dricka lite kaffe. Sen packa väskan, göra mig klar för jobbet. Jag är inte alls klar med kvällens låt och nu jobbar jag hela dagen, hittade den igår kväll…. nå får se om det inte känns bra så tar jag inte med den nu.

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: