Sista dagen

Ledigheten är över, det är dags att gå till jobbet. Jag börjar jobba klockan 11 idag. Det känns som om jag varit ledig länge, längre än jag varit. Och ändå är det bara sen torsdag. Skönt att det kan kännas så oxå. Men det är väl för att jag hunnit med en del under dessa 4 dagar. Jag har placerat om Zelda, vi har hunnit ha påkjippo på fysioteket, Alica har varit här och sovit över, vi har ordnat påskmiddag och vi har hunnit städa lite, tvätten har jag kommit ikapp och jag har hunnit vila oxå.

Epan, den ständiga följetongen!!! Äntligen har det börjat ordna sig med den. Jag har ju haft mer eller mindre panik över den. Eller panik men känt en hopplöshet. Killen som sålde den till oss sa ju att den går igenom besiktningen och anledningen att den inte är besiktad är för att de missat sista datumet…… ja jag undrar jag om det var så. Den är ett repobjekt, det sa han oxå och det visste vi men det viktigaste var ju lådan! Rost och sånt fixar vi under sommaren. Han visade upp att den varit besiktad 2017 tror jag det var och där står bla att lådan är spärrad. Men jag undrar jag om han visste att det går att få i 4 an? Därför dumpade han den i pris, han skulle ha 29 000 först på blocket och sen sjönk den till 19000? Nå skit det samma, vi får det fixat nu iallafall och av en som verkligen VET vad han gör, en av de bästa i denna stad. Jag är så glad och tacksam över att han tog detta. Jag vet inte hur jag ska tacka honom nog, jag vet att han har mycket att göra därför har jag inte ens velat fråga honom om råd och nu är det på semester och så får jag ett mess av Nina, fråga min gubbe ❤ ❤ Jag skickade iväg mina frågor och så svarar han och tar ännu jobbet, gissa hur glad jag blev!!! Kosta vad det kosta vill bara det blir ordnat!

phone-call-clipart-illustration-by-ron-leishman--59038.jpg

Det är ju det att det är jag som måste prata med olika människor, ta reda på saker, ringa messa för Danne gillar inte att prata med okända människor. Han är ju inte den pratglada typen och sen stoppar hans ADD honom. Det här med att få saker gjort NU är inte riktigt hans grej. Han kan säga jo jag ska fixa men är det något han inte vill eller inte vet hur han ska gå tillväga så blir det inte mer än ord. Så det var bara för mig att hoppa på telefonen och börja kolla upp vad gör vi nu och hur fan gör vi nu och vem ska vi få att göra det. Sen när jag inte vet vad vad jag riktigt pratar om så blir det ju svårt, det räcker ju med en motorfråga så är det liksom KÖÖÖÖHH!!! vad pratar du om??? Sen tycker jag ju så synd om Rasmus, jag vill ju för hans skull att detta ska ordna sig. Han är inte alltid ”en i gänget” jag tror han tänker att han blir det nu. Sen gillar han att köra bil, han tycket det är är skönt att få sitta och dunka i bilen och glida runt. Så gissa hur skönt det känns för mig att äntligen få släppa denna epa! Så nu lovar jag att sluta gnälla om den på bloggen 😀

Idag tänkte jag försöka hinna skura av altanen innan jobbet, bara solen hinner dit innan jag ska iväg. Det blir mycket varmare så 🙂 Jag gillar inte att frysa, går ju bara ut på vintern när jag absolut måste! Känner av lite förkylning…. blä inget roligt alls :/  näsan rinner lite men inte farligt.. Men jag har känt mig lite seg i huvudet. Nåväl jag brukar inte vara sjuk mer än en dag typ. Så idag blir det kurering med vitaminer, shots och lite av varje.

Jag hade tänkt äta godis i påsk men ändrade mig. Jag kör fram till midsommar…. jag har inte tagit en enda godis fast vi hade en hel skål. Nä jag höll mig till mina nötter och sen har jag ätit efterrätt faktiskt istället. Inte nu mycket men lite iallafall. Vi har kvar ännu och jag hade tänkt ta mer igår kväll men jag glömde bort det. Så idag blir det nog en bit igen.

Dessie löper ju så nu är det verkligen ett enda jonglerande med hundar fram och tillbaka. Hanarna kan ju inte vara tillsamman än, Larry tycket ju att Roffe är för uppkäftig så han tänker att wow ett tuggben när han ser honom. Sen är ju inte Roffe kastrerad så han försöker sätta på henne hela tiden. Så det är en in på toa, en i hagen och en lös i huset, sen växla och varva. Och att sedan komma ihåg att inte släppa hanarna tillsammans! Det hände här om dagen, jag fick ett hjärnsläpp men Larry brydde sig inte då iallafall. Nå snart är höglöpet över, det underlättar ju lite ändå.

Ja ja nu ska jag skaka min shake och glotta fb sen börja göra mig i ordning för altan fix och sen jobb.

Ha det gott alla mina underbara vänner ❤

 

 

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Apr 23, 2019 @ 11:50:45

    ❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: