Trött

Alltså jag är så trött så det inte är klokt! Det känns som om hur mycket jag än sover så är det inte nog. Jag vaknar tidigt och tycker om att sitta för mig själv och göra mitt men energin sjunker så snabbt. Eller trött jag r inte trött så det känns som om jag måste sova utan just att jag blir orkeslös och tappar inspirationen för det jag tänkt mig. Nå jag fick lite av det jag hade tänkt mig gjort igår, det är bara att fortsätta idag.

Vädret har varit otroligt iallafall, snön far med en rasande fart! Solen kikar fram och det värmer riktigt, igår hade vi en 10 grader plus. Underbart, man börjar kunna nosa slutet på denna vinter! Jag ser så fram emot sommaren!!!

Jag hade tänkt att vi bygger ut altanen men nu blir Rasmus epa så dyr så det är nog bara att strunta i den i år. Jag får nog räkna en 10-15 tusen till innan den är ok OM den nu blir det, jag har börjat tappa tron på den!!! det känns som om det är bara och rulla ner den i älven!

Jag har så lust att ta bort allt fake från håret, men jag tänkte hålla mig ännu till jag slutar mina zumba Gold klasser, den sista har jag 10 juni så först efter det tänkte jag ta ut dom. Liksom lite fira med det. Men får se om jag kan hålla mig ända dit 🙂 Jo jag måste hålla mig, då har det gått som ett halv år sen vi bytte sist, får se hur mycket de vuxit. Första gången vi bytte var 30 juni, den andra gången var 27 januari och nu blir det alltså runt 10 juni då, jag är ledig hela den dagen och dagen därpå. Så mycket troligt att jag redan efter mitt zumba pass med kommunens folk på eftermiddagen börjar att plocka bort dom 🙂

Här ser man att de vuxit otroligt mycket på ett halv år, runt tio centimeter. Så det ska bli spännande att se hur det ser ut till sommaren 🙂 Men nog kommer jag att sakna faket helt klart. Det är ju det man gillar det långa…. fast samtidigt är det lite krångligt med dom oxå. När man tittar på bilden där jag står med ryggen mot så saknas ju typ 30 cm! Nackdelen är mina tunnisar…. jag gillar ju tjocka dreads… nå det finns ju faktiskt tunna naturliga oxå 🙂

Dessie har gått in i höglöpet, usch vilket gnällande det är på Roffe, han piper och gnäller hela tiden och är som en robot! Han ska efter henne och det hjälper nästan inte vad man än säger och gör. Så nu har vi en stor ”hage” ståendes i hallen, dit åker någon av dem mellan varven.

Ja ja in på fb, dricka shaken och sen börja skriva lite handlingslistor, vi har en liten påsk middag som vanligt här hemma. Men inte så stor som vi brukar, i år kommer bara Dennis och Alicia. Jag tänkte att jag tar det lite lugnare i år med det, jag får samla mina krafter istället.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: