Sovit dåligt

Jag vaknade vid halv 2 i natt och tankarna malde kring epan. Hur fan ska vi göra med den? Jag hoppas verkligen jag kan hitta någon som kan fixa den till Rasmus, just nu är det kosta vad det kosta vill. Vi har ändå slängt ut en massa pengar och tid på den så den måste fixas. Vi har ju några på lut som kanske tar jobbet att fixa detta. Men det verkar ju bli så jävla krångligt, det ska fotas och grejas enligt bilprovningen när man spärrar lådan, de verkar inte tro på en mekaniker! Ja fan vad jobb detta blir!!! Rasmus är ju livrädd att det inte blir någon epa heller… stackarn, tycker synd om honom mest. Det blev sånt jävla jobb för att de våldade på ett sånt sätt så det som spärrat lådan tidigare gick sönder….. nå vi får se hur det går…. samtidigt har jag en bra feeling, det ordnar sig. Jag har pratat med så mycket folk nu om denna epa, jag har messat, jag har mailat, jag har ringt…. usch och fan vad trött jag är på detta! Men jag hoppas och tror att det går vägen…

jesse-the-fast-and-the-furious-55314c224fbc0

Idag blir det att fara på IKEA en sväng…. månne om de har öppet? Måste kolla, tänkte köpa en säng till Alicia. Jag måste börja förbereda om hon vill sova nån gång, hon kan ju det nu när hon kan gå i trappor 🙂 Sen ska soffan från källaren upp i Rasmus rum, den är betydligt bättre än den han har nu. Men det behövs kapas lite i stångar och annat i hans garderob så vi kan putta den inåt annars ryms inte soffan. Så det blir nästa projekt det!

Vårt påskjippo blev jätte roligt, det var inte så många men kul hade vi ändå. Det är ju huvudsaken att det är roligt ❤

Vi hade ju 3 pris, ett för bästa utklädda kvast, hatt och förkläde. Och dom gick till dessa tre, Marianne för bästa kvast, Ann-sofi för bästa hatt och Britt för bästa förkläde 🙂

Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng och sen klä på mig, Alicia är på väg ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: