En EPA!!!

Denna jäkla epa! Nå niin den fick ju reg besiktning! Vi lämnade in den att göra om spärren som den var satt, men se det dög ju inte till vår kära bilprovning, det är klart regler är regler. Vi försöker hitta någon som kan spärra den som det ska göras, det var inte det lättaste, vi pratar med flera verkstäder. Vi kan ju inte göra detta själv. Vi fick höra att alla intyg ska skrivas av en auktoriserad verkstad, det stämmer inte, den vi nu får att göra detta som det ska göras kan skriva intyget! Men det måste stå hur det är gjort. Jag har pratat i telefonen om denna jäkla epa hela dagen igår. Och det är ju inte lätt när man inte vet vad man pratar om! Jag har pratat med chefen Opus och han försökte kolla upp lite vad som krävs för just denna bil. Han tipsade om elspärr. Japp jag kollade upp det. Jo det går att sätta på denna bil men då ska tydligen lådan spärras ändå så det var bara inte att sätta dit den! Men epan går bättre på mindre varv med den så det ska vi nog beställa ändå och få dit satt bara vi hittar någon som gör det åt oss. Jo en av verkstäderna kunde spärra lådan det skulle kosta ca 8000 och då måste vi själva ta ner lådan. Sen måste vi hitta någon som kan sätta denna elspärr oxå!!! Nå nu har vi pratat med en kille som har spärrat flera lådor men naturligtvis inte på en Mazda!!! Så han skulle kolla upp allt och höra av sig till oss. Men under tiden blir väl Rasmus galen när han aldrig får sin epa. Och jag tycker synd om honom, han har inte alltid så lätt och detta är ju en grej som kommer att göra honom mer en i gänget. Han fick nyheten igår om detta och jag såg inte till honom på hela kvällen efter det, han var på sitt rum! Och vi är ju såg gott som tvugna att göra detta annars har vi kastat alla pengar i sjön!!! Killen vi köpte den av visste garanterat om detta därför sänktes den oxå 10 000 kr i pris. Men men skit samma, nu har vi den och det är bara att betala och se glad ut.

Nu till något positivt, jag har ledigt hela dagen idag, jag trodde det bara var halva men jag hade sökt för hela dag 🙂 Jag struntade i att ändra på det, jag tar ledigheten. Vi har just nu lite tjorvigt på jobbet oxå och min hjärna räcker inte till till allt, jag måste hålla koll på min tjänstledighet oxå, har strulat som fan med den oxå. Min hjärna går på högvarv!!! Tur att Danne haft koll på det 🙂 Men jag blir så irriterad när det blir galet, gillar inte det alls!!!

Idag ska Zelda flytta, får se hur det går, hon kommer att vara saknad, hon har börjat hitta lite plats i vår flock men 4 hundar är för mycket och hon kommer inte att få den kärlek och tid hon är värd här. Det kommer att bli mycket bättre hos Petra ❤

Ja ja nu ska jag vidare, måste avboka besiktningen på Epan…. sen böeja öva in kvällens program. Vi har ju påsk jippo på Fysioteket och jag har inte hunnit med något av det jag tänkte jag skulle hinna med! Vet ni hur mycket jag är värd en vecka i solen, sovandes på en solstol, bara äta gott, bada och bara vara!!!!!

Be safe out there

 

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. pian
  Apr 18, 2019 @ 08:36:26

  Anna tycker verkligen du ska åka en vecka till sol och värme och inte tänka på nåt alls…..absolut ingen zumba i alla fall…..you need it……

  Svara

 2. anders lampinen
  Apr 18, 2019 @ 18:35:48

  Jisses Anna,det är inte många lugna stunder hos er…. men å andra sidan det kanske är så det skall vara hos er. Karma!

  Svara

  • Anna
   Apr 19, 2019 @ 09:30:29

   Haha Anders, nej det är det inte. Det verkar som om något hela tiden är på gång…. skulle uppskatta lite lugn och ro nån gång med. Men det verkar jag ha svårt att få/hitta. Nå en dag när det är meningen så kommer väl även det. Hahaaa vilken knasig mening det lär ju som om jag inte tror jag hittar lugnet innan jag dör 😀 😀 det var inte så jag menade! Utan det infinner nog sig lugn här med sins om tid 😀

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: