Bilprovning

Hann inte blogga igår morse. Vi var och förde epan på verkstad. Spärren måste göras om. Lådan var spärrad men den gode Pekka gjorde sitt yttersta för att få in fler växlar. Han smällde in 2an sa Danne!! Ja den ska ju inte gå att få i fler men ingen av oss hade fattat att det gick heller för det var total stopp! Men inte enligt Pekka, han fick med våld in 2an. Men det slutade i att spärren gått sönder! Det ramlade flisor från den när Danne öppnade och tittade, tack för det får man väl säga! Det betydde ett besök på verkstad och reg besiktning. Nå den ska ju inte gå så det är lite hönan o ägget här!

Efter det så var det dags att utfodra hundar, Alicia kom hit en stund. Hon haft magsjuka i lördags och får ju inte gå på dagis förrän idag pga av smittorisk. Dennis hämtade henne vis 11 snåret. Efter det for vi och lunchade med Paula och Ari.

Gick igenom mina koreosar när jag kom hem och sen var jag och Petra ut på prommis med hundarna, Vilade en stund, middag och sen var det dags för zumba pass! Passet gick kanon, vi var inte många men vi hade lika roligt för det. Folk var nog ute mycket igår, det var ju kanon väder igår. Vi öste som aldrig förr jag och zumbisarna 🙂

N nu ska jag fixa frillan, jag ska börja äta medicin och de vill ha prover innan jag börjar så de kan hålla koll om saker och ting blir bättre eller sämre! Så 07.45 ska jag vara på provtagningar.

Be safe out there

 

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Apr 17, 2019 @ 12:38:53

    Mäh, fan vad onödigt och vålda… Hallååå 🤨 ibland undrar man ju…

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: