Ledig, puh!!

Fan vad skönt att vara ledig! Egentligen skulle ju jag ha jobbat men jag är tjänstledig idag. Jag ska ju ha mina zumbor. Alltså jag sökte en salsa till Gold men hittade ingen jag gillade. De som finns under specialties gillade jag inte, satt och funderade hur jag kunde göra om dom så att de passar mig men kände att nej jag har inte tid. Till slut hittade jag en, låten hade jag redan så det fick bli den, enkel och låten är härlig. Till tisdag har jag hittat en från sista zin och sen en ny cooldown tror jag oxå att jag ska ta med. Torsdagens Strong blir inte av eftersom vi ska ha påsk jippoooooo, yyyyeeeaaaah, Pimp my Ride, heter det, pris till bäst utklädda kvast, förkläde och hatt 🙂 Det ska bli riktigt roligt, det är jag, Sebbe och Päivi som kör denna gång 🙂

Rasmus går äntligen till skolan, han har ju varit jätte sjuk, febrig, ont i halsen, hosta och snorig. Han är inte frisk ännu heller men känner att han måste gå. Han hamnar så mycket efter annars.

Soligt ute, det har varit en fin helg med mycket sol. Idag tänkte jag gå ut efter att jag övat mitt och ta bort kattskit på altansidan, Iza skiter ju där. Och nu har de som tinat fram torkat så man slipper blöta äckliga skitar! Usch hatar att hålla på att joxa med skit! Men har man djur så har man. Jag har haft tur så Danne tar hundskiten när han är ute med hundarna. Han plockar hela tiden så det finns inga mängder som vi hade förr i världen, gud så skönt!

Ja ja nu ska jag ner och sätta på mig lite kläder, ska föra ungarna till skolan förhoppnings vis så är det de sista dagarna då Epan ska i bruk så fort den går igenom. Sen får Rasmus ta med sig lilla syster och köra iväg 🙂

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: