Barnvakt

Steg upp klockan 06, jag ska vara barnvakt åt Alicia vid 08 en stund medans Dennis tränar. Lilla fina gumman, det ska bli roligt att hänga med henne  ❤

Jobb idag, hoppas vädret blir lite soligare, det är ju tom roligare att jobba när det är fint väder. Just nu är det inte kallt iallafall, det har ju varit skit kallt under veckan. Men vi har ingen sol heller. Jag hoppas ju den kommer nu så vi äntligen kan börja tro att det blir sommar även här. Den 13 april idag och det ser väl ut som full vinter i det stora hela tycker jag. Jo snön har sjunkit och dragit sig tillbaka men nog har vi mycket än!

Kollad just min mobil, Alica kommer inte, hon har fått magsjuka. Usch stackars lilla tjejen. Det är inte roligt alls det.

Ja ja nu ska jag dricka min shake och kolla fb sen försöka få ordning på detta hår! Jag skulle nog börja behöva ta bort det som är fake. Men jag tänkte så här, jag ska försöka stå ut med det ännu fram till jag har min zumba avslutning Juni, de sista passen med Goldisarna och ungdomarna på station. Sen firar jag med att ta bort dom 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: