Hunden på Z

Zäta eller Zelda, jag sa från början Zäta för att vi döpt henne till det, sen har jag börjat svamla med Zelda så nu blir det huller om buller. Nå Petra får bestämma om det blir Zäta eller Zelda. Men det går fortsatt bra med henne iallafall. Det här med att tvärvända sig mot Roffe är oxå borta nu. Hon har som accepterat att den token är knäpp bara att vänja sig. Petra har varit och promenerat med den igår, de har lekt och busat och det verkar som om de blir ett par. Nu är det ju bara endast Ronja som ska acceptera den och det gör hon ju ute men vi har inte provat vara dit och hälsa på än! Men det blir under nästa vecka.

Stigit upp 05 idag oxå, jag vill hinna sitta innan jobbet, ta det lugnt och andas…. fast igår blev det ju inte så iallafall. Men tur att jag faktiskt steg upp för då hann jag med strulet oxå! Ibland är det jobbigt bara att bara vara jag i denna familj. Fast så är det nog i alla familjer. Det är bara och ge järnet och hoppas att allt ordnar sig i slut ändan.

Oh faaaan vad kul, jag började med nya blocket i Strong igår och det kommer att bli skit roligt! Jag har hittat uppvärmningen oxå så den blir oxå utbytt. Men till idag hinns det inte, började ju igår med det. Så det blir till nästa gång istället. Måste hitta nytt till de andra tre grupperna oxå. Fast nya ZIN kom ju så jag ska titta där först, sen får vi se, jag har ju en del sparat på youtube.

Nä nu är det upp och hoppa din gamla loppa, jobbet kallar strax

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: