Går mindre bra

Man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken! Dotter mår mindre bra igen, andra dagen igår hon kom hem från skolan. Jag vet inte hur jag ska tackla det. Jag som trodde allt var så bra så stört dök det. Jag trodde verkligen att medicinen börjat hjälpa men tydligen inte. Nå de ringer imorgon igen. Det här kan ju oxå bero på att det var en höjning, vi kanske borde ligga kvar på den ett tag nu så det stabiliseras. Fan det är svårt detta!! Man vill ju bara att de ska må bra ❤

Passet igår gick kanon bra!!! Det var så jäkla kul, vi hoppade vi dansade, vi tjoade, det var enorm energi i salen. Jag hade jätte kul och jag tror mina deltagare oxå hade det 🙂

Idag blir det jobb, jag har stigit upp redan efter 05 för att hinna läsa Aftonbldet, kolla nätet och fixa mitt hår. Det var ju bastu efter passet och när jag tvättat håret är det en hel del jobb dagen därpå!

Ikväll ska jag jobba med Strongs nya block, jag har inte hunnit med det, det har varit så fullt upp!! Hade velat hinna få in det till imorgon men det är bara att glömma. Men ikväll är det ingen zumba så då tar vi tag i den biten! Sen under helgen så behöver jag hitta nya koreos till Gold gängen och även till tisdags zumban. Så det är en hel del att pyssla med 🙂

Nå niin som vi säger här uppe, dags att blanda shaken och in på fb, uppdatera och sen göra sig klar för jobbet 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: