Man ska inte skryta

Jag som hade sån härlig känsla om livet igår morse. Allt var bra, allt flöt på fint. Så hände en grej på förmiddagen som påverkade hela dagen. Det var bara och ta tag i det, ringa alla nödvändiga samtal, funderingar hit och dit. Jag var okoncentrerad på passen, nå de gick bra men jag fick kämpa för att inte låta tankarna glida iväg.

hund

Det första passet kl 15 var tuffast! Tänkte när jag stod där med mitt leende på läpparna att det är det här de menar när du ska hålla pass och det har hänt saker, lämna dem vid dörren när du går in, kör dit pass, var närvarande här och nu. Det är oxå en del i att vara instruktör, du kan bara inte ställa in hur som helst. Ibland är det bara och köra no matter what liksom! Man får vara mer som en schäfer, ta smällen, ruska på dig och gå vidare!

hund2

Oftast så försvinner alla problem bara du startar musiken och kliver in i den rollen men igår tog tankarna sig igenom, det var så färskt då vid 15.00 passet, jag försökte mota Olle i grind med lyckades inte alltid. Men nu är det slut grubblat på det. livet är tufft mellan varven 🙂

Idag blir det jobb och sedan pass på kvällen, ska bli kul, ny uppvärmning på tapeten. Vi funderar på lite påsk jippo på Fysioteket men får se då om det blir något av det. Verkar inte finnas någon som är intresserad. Ska ta tag i det idag och kolla upp det bättre 🙂

Ja igår fick jag upp Nina O oxå på scenen, hon var ju med och gjorde cumbia koreografin på basic 1 och vi körde den första gången förra veckan. Då klev Carina och Päivi upp på scen som oxå var med och gjorde den och igår var vi där alltså alla 4! Så skit roligt!!! Det var Ninas premiär på scenen, bra jobbat Nina 🙂

Be safe out there

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Apr 09, 2019 @ 15:57:09

    Hoppas inget allvarligt… ❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: