Fullbokat!!!

Jaaa vad roligt Päivis pass på torsdag är fullbokat!!! Eller ja jag släppte just de sista två platserna men de lär gå åt de med 🙂 Det är jätte många från Gold som kommer och ska göra hennes premiär till ett minne ❤ Jag är så glad över mina zumbisar de är så otroligt supportande när det kommer till zumba 🙂 Jag är så glad för Päivi att hon ändå tog steget upp på scenen, det var inte hennes plan men plötsligt hände det. Jag tycker det är så kul att ha någon att dela det med. Ja jag har ju Rellu förstås och det har varit otroligt kul att ha en zumbis men vi är inte så ofta på samma scen, de dagar jag inte har zumba själv så jobbar jag oftast. I helgen fick jvi ju två ZIN till Carina och Nina. Jag håller tummar och tår för Päivi och hoppas att det kommer att gå kanon eller jag VET att det kommer att göra det för hon är så målinriktad, fokuserad och hon skulle nog inte ställa sig förrän hon vet att det kommer att bli bra!

Mitt pass igår gick så där, eller ja det var en låt som jag kom av mig i takt en frekvens, sen nått litet steg här och där i ett par låtar. Inte mycket men jag hatar det iallafall!!!!! Jag har inte hittat nån låt just nu förutom battle låten då där jag kan gå fram och lite latscha med mina deltagare på golvet. Jag har haft ett par tidigare men de har bytts ut så jag måste se i den här nya var jag kan göra det. Mina ben är sluuuut, de var otroligt sega efter helgen, det samma med huvudet, det var lite fullproppat 🙂 Tankarna kring va steg hette och hur det ska göras snurrade under passet oxå. Så kan vara en del i att jag tappade rytm i en låt jag faktiskt kan! Förra veckans saldo såg ut så här

Söndag var ju oxå zumba utbildning men jag glömde sätta igång klockan åtminstone en gång. På lördag satte jag på den när vi hade vår mc. Sen var det ju zumbande av och till både lördag och söndag.

Idag ska jag faktiskt överraska med lite jobb 🙂 Imorgon är jag ledig igen, vi ska på föräldrautbildning (autism) så jag tog semester hela dagen. Fast de har inte gett så mycket nu dessa utbildningar måste jag säga…. de är inget nytt, inte för mig och Danne iallafall. Vi har ju jobbat med det så länge i nästan 30 år och gått massor av små utbildningar under årens lopp. Hon sa psykologen att du kan inte jämföra detta med vad du jobbar med. Grunderna är de samma, kriterier är det samma, det fanns som inget nytt vi kunde ta till oss alls. Det fanns inget i det dom sa som avvek från diagnosen högfungerande autism i det dom presenterade förra gången. Kanske imorgon då!

Ja just ja jag var ju till Luleå igår och fick sprutor i mitt finger, det satt mest i mjukdelarna, lite i leden men de trodde det var nån infektion där. Det börjar redan att hjälpa lite. Kan ännu inte böja det men det har ju bara gått typ en dag.

Kall morgon, rutorna var isiga, men det är redan 0 och det har börjat tina. Snön har smält otroligt mycket den här sista veckan. Hoppas det fortsätter så då går det undan. Fast det måste nästan bli mindre nattkallt för att inte det ska stanna upp. Nåväl, snön är på väg bort iallafall!

Ja ja nu ska jag lyssna lite på nya ZIN den har kommit nu, kolla om jag hittar något att ta in på passen. Sen dricka shaken och glotta fb en sväng. Jobbet väntar så det blir inte så mycket slöande vid datorn idag 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: