Mäh!!

Vet ni vad jag kom på!!!? Vi har inte tagit ett foto under vår utbildning i helgen!!!! Det var ju inget vidare bra det. Annars brukar jag fota när jag är på sånt! Usch det var ju dumt 😦 Men utbildningen var bra, Rellu var en jätte bra lärare, man ser att hon gillar att utbilda och gjorde det med bravur, vi hade roligt och jag fick med mig massor. Mycket man glömt, mycket man bara gör utan att tänka på vad man egentligen gör! Många steg man inte vet vad de heter för man har sitt eget namn på dom. Jag har glömt bort många arm variationer osv. Men nu så nu har jag dom digitalt jag med 🙂 När jag blev ZIN så fanns det ju inte digitalt, det har kommit med åren. Då fanns ZIN Tv som funkade as dåligt!!!! Jag gillar ju det när det är digitalt. CD skivorna var ju bra då men det är ju lite bökigt att rota fram dom sen funkade de dom inte alltid som de skulle, det hackade och bråkade mellan varven så yes go digital 🙂

Efter jag kom hem så kom Dennis och Alicia och hälsade på, sen lagade mat åt ungarna, sov en liten stund, steg upp och började gå igenom dagens koreografier… och ja tisdagens med. Imorgon ska jag ju till Luleå och jag vet inte hur mycket tid jag kommer att ha till att öva. Ny låt på alla 3 passen iallafall. Vi gjorde en cumbia ihop så den ska vi köra tror jag oxå, men hittar inte låten, måste kolla med Rellu

Idag blir det alltså fortsättning på zumbandet, mina två pass Zumba Gold. Imorgon efter Luleå, zumba fitness och TUR att jag är ledig på Torsdag från Strong, mina ben är något sega Fredag blir det Zumba med kidsen på stationen. Så veckan är fullspäckad som vanligt 🙂

Jag är ledig nästa helg och helgen efter det på lördag åker vi till Oulu på Basic 2, det blir jag, Carina K, Rellu förstås och kanske kanske Päivi om jag vi får henne övertalad. Fast jag förstår hennes resonemang det gör jag, jag resonerade likadant då jag startade.

Ja ja dags att spraka igång dagen, jag ska gå igenom koreografierna igen, den nya låten för tisdagen pass sitter inte. Mitt minne har gjort en uppåt skruv, min heliga Gral, pärmen behövs helt plötsligt inte, jag köra alla låtar utan den igår och det gick bra, det är en merengen från kvällspasset, den är inte riktigt logisk, så den svamlar jag med lite grann, måste studera den och kolla ordningen bättre. Pärmen är en trygghet för mig och tror inte jag än vågar lämna den hemma. Dels för att jag är kontrollfreak, jag måste se ordningen, vad kommer sen och om jag helt plötsligt blir blank i skallen så har jag den iallafall 🙂 Men jag känner att alla nya låtar jag tar lär jag mig nu helt plötsligt på ett annat sätt, de sätter sig bättre än de gamla jag har! Konstigt hur det svänger det där med minnet 🙂

Ja ja nu dricka shaken och sen in på fejjan och glotta runt innan jag startar dagen.

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: