Basic 1

Det var en jätte rolig dag igår. Vi startade med en masterclass och sedan efter det så drog Rellu igång utbildningen för oss som skulle stanna. Det var riktigt givande att gå igenom allt igen. Det är så mycket man glömt, Beto seven som jag gör på ZG med kommunens grupp tex, fast den kom andra vägen nu, som den ska vara kors, ut ner, huvud, ner, kors, ut. Tjejen som jag tog Betos 7 från körde kors, ut, upp, axel, kors, ner upp. Och jag tänkte att det var inget lyft upp över huvudet egentligen men tänkte som vanligt att jag glömt hur det var. Men nu förstår jag att hon gjort om den för hennes version är lättare än originalet. Nu får den vara så på min timme med kommunens folk, kan inte ändra nu. Jag var så trött efter att jag kom hem. Vi for ut och käkade med ungarna, förde hem Savannah och så drog jag och Rasmus till Petra, Saga fyllde år. Så vi for dit på fika. Men sen när jag fick lägga mig rak lång på soffan, gissa om det var skööööönt, jag sov till 21!! Och jag hade inga problem att somna om när jag gick i säng vid 24! Sov som en stock!!!

Nu ska jag in på facebook, kolla runt lite. Måste lyssna på morgondagens låtar, sen blir det att göra sig klar och i väg 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: