Medicinen

Jag vaknade ju igår och hade så jäkulens ont i halsen, rusade iväg redan kl 08 och köpte medikamenter! Ett lass av olika saker, Esperitox är guld värt, känner du dig det minsta förkyld så starta en kur, 6 tabletter dagligen i ialf 3 dagar men jag brukar käka upp alla kartor så det blir några dagar extra 🙂 Jag vet en kompis till mig som tar en hel karta på en gång!!! Sen köpte jag Panodil som du löser upp i kokande vatten, tänkte att den är lenande för halsen och så Zyx, bedövande för halsen.

20190328_0924164743595795559820390.jpg

Och se där, halsen blev mycket bättre redan till eftermiddagen så jag kunde köra mitt pass på kvällen. Och det gick förvånansvärt bra, jag hade orken och energin, det var benen som var seeeega som kola av all träning under veckan. Idag blir det vilodag och sedan väntar Basic 1 med vår egen ZES Rellu Päts under hela helgen. Jag har ju gått den men i och med att hon ändå kör här så tänkte jag att jag hoppar på och fräschar upp mina kunskaper, kan alltid behövas 🙂

Savannahs nya medicin funkar perfekt ialf hitintills. Hon tar den på kvällen, för den kan göra en trött, vilket i hennes fall är bra för hon har svårt att somna. Hon tog ju första i Onsdags kväll, hon somnade mycket fortare sa hon. Dagen hade funkat mycket bättre, hon sa att för första gången på ett bra tag hade hon kunnat jobba i skolan. Hon har berättat att hon känt en sån frustration över att hon ser alla andra jobba och hon fattar inte, hon kommer inte igång och hade bara ångest. Nu har hon inte haft någon nämnvärd ångest, hon är gladare och betydligt lättare att väcka!!! Så än så länge är det bara positivt och vi är inte ännu uppe i den dos hon ska ha.

Nu kör jag hårt fram till mitten av juni, sen tar jag det lite lugnare under sommaren med bara mina två pass på Fysioteket. Kvälls gänget Gold slutar den 27/5 och kommunens folk den 10/6 och mitt nya gäng på Stationen, ungdomarna går till den 14/6. Men sen blir det inget mer under sommaren. Ja det kommer att bli någon extra timme här och där men inga långvarigare grejer. Ska kolla om jag kan ta helt ledigt från zumban ett par veckor under min semester. Det är ju det när man ska ha pass på kvällen så blir man ju lite mer bunden just den dagen. Man måste hem i tid och så där.

Ja ja jobbet kallar på mig idag, ska fixa frillan, jag tvättade ju håret igår. Jag har tagit bort två utav fake dreadsen för att att de nötte hårt på mitt eget hår och slet av den egna dredsen. Så nu får de två gömma sig lite under de andra tills de oxå blivit lite längre. Jag gjorde ju en grå dread i mitt eget hår… fast jag vet inte om jag ska lägga in fler av fake hår. Jag måste fundera på det, jag vill ju slippa detta med fake och gör jag på det sättet jag gjort så slipper jag ju aldrig det…. jag hade ju bara tänkt att jag fyller ut de som är tunna. Ibland låter det som en jätte bra idé i mitt huvud, sen helt plötsligt så vänder det och jag tycker nä det orkar jag inte med…. nå får se hur jag gör. Jag har bestämt att inte sätta dit nått mer fake förrän jag tagit bort allt och ser hur det ser ut. Det är det att jag gillar inte tunna dreads! Men det blir ett problem för sommaren det 🙂

Nu dricka morgon shaken, in på fb, kolla läget, uppdatera mina zumba jox, in på youtube och zumba sidorna, söka låtar, jag är ju på utbildning hela helgen så jag hinner inte träna in så mycket nytt…… ja och allt annat jag behöver förbereda.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: