Vikarierar idag

Idag ska jag vicka Rellu på BC, hon har lite annat för sig idag. Så det ska bli riktigt spännande, tänk om inte någon kommer!? Det kan ju vara lite kräsen när det är svenskar ibland. Men Rollo har ju varit och då har det kommit folk iallafall.

Jag hade mitt fitness pass igår och det var tufft! Lägger om lite där, den nya låten She Bangs har för mycket hopp och sparkar. Det skulle funkat annars men jag har många fartiga låtar så det blev snäppet för tufft! Jag vill ju inte ta död på mina deltagare heller. Jag har tittat med Gold ögon på den i och med att jag ska ta in den där oxå så det får bli samma på fitness passet. Det blir kanon det 🙂 Nästa veckas låt är uttagen, det blir en cumbia, dags att lugna ner det lite.

Danne har ryggskott eller nått liknande. Vi har sovit om vart annat uppe och nere, Danne har sovit på soffan i 2 nätter, han sover oroligt för att han har ont och hoppar upp och ner i sängen, han snarkar när han väl sover så han har sovit på soffan han tror det var det som gjorde det. Men han har ju haft ont i ryggen och axeln länge så det är nog inte det som är hela orsaken. Men jag får nog göra i ordning extra sängen här upp åt honom tills det här är bättre för tänk om han till slut inte kommer upp från källaren alls. Jag gick ner nu en sväng där och jag ser att han har plockat fram sina kryckor så han har nog haft ont i natt. Det är nog en blandning av lite av varje, han har ju krypit där ute med epan och blivit kall, jag sa åt honom att ta den gamla åk madrassen och ligga på den när han ska under bilen, när han står på knä så kan han ha den. Han är känslig för kyla och VET om det! Sen har han sträckt sig, har säkert ett infekterat muskelfäste i axeln men går inte till läkaren!

Idag blir jag bjuden på lunch av Päivi för att jag hjälpt henne så mycket. Men inte vet jag nu om jag hjälp mer än annars, jag vill ju att hon ska kunna hålla pass och komma till rätta med allt. Hon är så snäll, alldeles för snäll. Jag hjälper gärna där jag kan 🙂

Nu ska jag börja fixa håret och göra mig klar, dricka shaken och kolla fb i vanlig ordning ❤

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: