Upp i ottan!

Steg upp tidigt idag, redan 05. Håret behövde en fix och jag börjar jobba 07. Jag hade ju zumba igår och bastu på det så då betyder det fix morgonen därpå. Det är rätt skönt att vara vaken tidigt och slippa stressa iväg. Hundarna har varit ut, brasan är tänd, katterna har fått mat och Happisbladet är läst.

Idag blir det alltså jobb, jag har en hemma dag, det betyder städa, handla och laga mat tillsammans med en brukare. Våra brukare börjar vara till åren och tacklar av litegrann för varje år. Så den jag har idag övar sig på rollen som arbetsledare och det går mycket bra. Hän har full kontroll på mig från sitt soffhörn 🙂

Ikväll blir det zumba på Fysioteket. Vi ska lyfta taket, den nya låten kommer explodera!!! Alla har hört den, dansat och galat till den…. She Bangs med Ricky Martin. En gammal låt men jag hittade en koreo gjord för ett år sen på den och den var så jäkla bra!!!

Gårdagens båda pass gick kanon, jag är inne i en fas där jag håller på att ändra sättet jag lär mig märker jag. Låtarna, de nya, sätter sig ännu snabbare nu, jag behöver inte ” fuskisar” på samma sätt nu som bara för två månader sen. Jag har ju så jäkla många koreos i veckan så mitt lilla minne räcker inte. Men nått händer nu med minnet med, det har blivit bättre….. peppar peppar ta i trä! 🙂

Jag har ju min aktivitetsklocka som mäter allt möjligt bla hur man sover. Och nu de sista två nätterna har jag sovit jätte bra. Jag sover för få timmar men jag sov natten mot igår 94% utan avbrott och nu inatt 95% utan avbrott. Annars har jag runt 75-85% utan avbrott.

Det ser ut att bli kanon väder idag igen, solen skiner, lite kallare, minus 7 men det stiger fort till dagen.

Ja ja nu blir det till att packa väskan, blanda shaken och snart kallar jobbet. Jag ska väcka familjen innan jag far.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: