Bloggar du?

I min bekantskapskrets är det inte många som bloggar aktivt längre. Jag tror jag började 2007 då vi repade köket. Fia lurade in mig på det ett år tidigare, hon tjatade och tjatade, kom igen alla bloggar, du måste ju börja blogga!! Jag provade olika plattformer men hittade ingen som jag gillade, de var rätt krångliga då allihop. Så det blev inte många gånger under det året. Men 2007 hittade jag blogg.se, en bloggportal för dummis! Den var så enkel att det var riktigt roligt att blogga där. Sedan tyckte jag att den saknade lite olika inställning och annat. Då vandrade jag över till wordpress och här är jag nu. Vi som bloggar är iallafall här uppe en mer sällsynt skara. Jag rensade min lista över vänner som bloggar för några år sedan. Jag tog då bort de som inte hade varit aktiva på ett par år. Så av de som jag har kvar så Kerstin, har inte bloggat sen Aug 2018 och fram till det var det lite då och då, ibland mer, ibland mindre. Lilitha, en tjej som faktiskt skrivit nu i januari men innan det hade det gått en tid. Hon är inte heller så aktiv men skriver iallfall då och då. Åsa är nog den som är dem den mest aktiva ändå på min lista. Hon skriver iallafall lite oftare, det kan gå veckor ibland mellan inläggen men de kommer iallafall. Min egen Annas Dance & Enjoy, det är ju mer en hemsida men den ligger på is, håller på att titta om jag kan börja bygga upp den här istället men det verkar jätte krångligt!

Jag och Annika körde lite bokföring igår, det gick inte lika smärtfritt som det brukar, jag hade försökt tänka själv och det är ju inte alltid så lyckat när det gäller bokföring! Så det är tur att jag har min syster ❤

Ja ja idag blir det öva koreos, två pass zumba Gold väntar så jag vet vad jag gör. Imorgon blir det zumba fitness och världens roligaste låt!

Savannah stormar igenom huset, jag har väckt henne sedan 06.45, hon steg upp 07.35 så nu har hon bråttom, hon hann bara slänga i sig en macka, inget smink eller annat, sur är hon! Men jag har sprungit in i hennes rum säkert 5-6 gånger och jag har ringt henne 4 eller 5 gånger, sista gången sa jag att nu får du sova, du stiger ju inte upp och jag blir galen av detta! Då klev hon upp men sakta gick allt. Hon har ju ingen medicin just nu, så då kan hon inte koncentrera sig på det hon ska göra. Hon vet vad hon borde göra men det kopplar inte ända fram. Hoppas de ringer från Kalix idag iallafall….

Ja ja nu ska jag in på fb och kolla runt lite, dricka shaken i vanlig ordning, ringer just nu skattemyndigheten, det tar ju sin tid det med. Borde ringa upp Sunberbyn oxå men sitter på kö i flera samtal så jag vet inte om jag orkar ringa dit med….

Helgens väder har varit jätte fint, solig och härligt, lite snö i fredags och lite på lördag men inga massor, de 20-30 cm snö som utlovats uteblev, tacka gudarna för det! Idag skiner solen oxå och det ser ut att bli en fin dag.

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Åsa Tornin
    Apr 05, 2019 @ 19:54:50

    Jag glömmer bort den när det är hektiska veckor men jag kommer alltid tillbaka till den 🙂 tycker det är roligt för mig själv att skriva, blir en dagbok som jag kan gå bakåt i tiden å läsa. Så roligt tycket jag 🙏 så jag skriver mest för mig själv och inte alla för att andra ska läsa om mitt ointressanta liv 😂 men vi får kämpa på och hålla bloggandet vid liv 💪

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: