För sov mig lite

Eller försov mig ja det gjorde jag ju men min mobil ringde inte, jag hade sattit den på ljudlös! Men den borde ju larma för det? Det ska dom ju göra….. Alicia kom kl 08.30 så jag sov ända fram till det. Jag hade planer på att stiga upp kl 07 jag! Gillar ju att sitta ifred och läsa tidningen och morgonblogga. Men hon tittat på plattan och jag får göra mitt ändå.

20190324_0841535637065048329033303.jpg

Hon är jätte snorig helt plötsligt, det var hon inte igår. Men hon var jätte trött igår så brukar hon inte vara så tidigt. Jag sa när Dennis hämtade henne igår att hon är jätte trött och bara gäspar, kanske hon vill sova. Men här kom nog förklaringen, hon var på väg att bli sjuk.

Idag blir det lite bokföring med syster yster! Jag har fått nån påminnelse fr Skatteverket och jag tror vi gjorde allt i december?? Nå vi ska reda ut vad som hänt.

Kolla igenom koreografierna….. vad mer… ja det skulle ju behöva städas oxå lite, kanske jag gör ett ryck 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: