Lördag och snö!

Fan det snöar igen!! När ska detta få ett slut alltså, jag är så jäkla less den. Ja jag vet att det inte hjälper att klaga, jo det hjälper mig att få gnälla lite! De har till råga på eländet lovar MYCKET snö idag!

Alicia har kommit till fammo, jag är barnvakt. Dennis är och tömmer latrinerna på North wind övningen och Mathilda jobbar.  Så jag får äran att hänga med världens bästa Alica ett tag. Just nu umgås hon med Guggu (Gudrun) Larry står nedanför och väntar på henne. Hon har släppt ut Iza och Dessie surar i sin säng, hon är ju inte världens mest barnvänliga hund direkt. Roffe sitter på lilltoan, det är snart hans tur att umgås.

Jag är ledig helgen, ska bli skönt, måste dammsuga och lite sånt oxå mellan varven. Sen blir det att kolla koreosar, hinner inte så mycket på söndag, då blir det lite bokföring, På måndag har jag pass. Tisdag blir det Sunderbyn med fingret och pass på kvällen.

Epan ska bli färdig i helgen säger Danne, det är bara nu att sätt i baslådan sen är det klart. Rasmus väntar tålmodigt 🙂

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: