Ingen snö!

Ingen snö just nu, men det var några grader kallare så därför snöar det inte. Nu när jag tittar så är det i nollan så snön är väl att vänta under dagen!

Alltså mitt hår, jag har inte haft riktigt tid att hålla ordning på det, har bara gjort första hjälpen på det, Måste sätta mig ner någon dag och fixa, det är lite göra när man har rakt hår och dreads. Jag kan inte ha tjorv i det, eller hår som sticker ut här och där, jag blir galen! Sen är det ju det att jag tvättar håret nästan varje dag, jag tränar ju nästan varje dag och då smiter det ut en del ur dreadsen som ska tillbaka in och jag har inte orkat ta allt, tar det som är synligt för ögat men jag vet ju hur det ser ut. Så en fix är ett måste inom en snar framtid 🙂

Oh vad kul idag ska jag ha zumba fitness, jag har inte haft det nu på två veckor för jag har jobbar men nu så nu blir det av, faaaaan vad kul! Jag har inte ens lyssnat på låtarna under dessa två veckor så jag har riktigt saknat det! Det ska bli så roligt. Vår absolut färskaste instruktör kommer att göra entre den 4 April, det får ni inte missa. Päivi ställer sig på scen, en otroligt ambitiös tjej, hon övar på sitt jobb ihop med sina kollegor, de har friskvård så då passar de på att ha zumba, smart va! Hon har kört några låtar på mitt pass, hon kör på Rollos pass på Korpen, hon jobbar med scenen, jätte bra, då är man inte rädd att ställa sig på den. Det brukar vara det värsta när man är ny, att ställa sig på scenen! Men hon är noggrann och vill verkligen att det ska vara bra! Otroligt duktig, cueingen kör hon hårt på, otroligt lätt att följa så det kommer att bli skit bra det där 🙂 Hon har ju flera års erfarenhet av att stå på golvet!

Mina Gold pass var oroligt roliga igår, det gick kanon på båda passen. Fick bra feedback av de nya som dök upp i kommunens grupp. Det här måste man börja försöka komma på, fast utan dig här så skulle det inte vara så kul, du är ju så glad så det smittar av sig. Det här var jätte roligt ❤ Sånt värmer en i hjärtat ❤

Snart kommer fina Petra på morgon kaffe, Pias flicka en så härlig unge som numer inte är en unge hon fyllde 34 i januari. Vi har jätte mycket gemensamt hon och jag, vi jobbar bra ihop ❤

Ja ja nu ska jag lägga ut Päivis pass, gå in å facebook o kolla läget.

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Mar 19, 2019 @ 13:14:13

  Jag saknar dina pass… Synd att vi har samma dag… ❤️ Ha en bra dag, kram på dig finaste

  Svara

  • Anna
   Mar 20, 2019 @ 16:45:26

   Ja så tråkigt att de är på samma dag! Jag hinner ju sldrig mer nästan på någon annans pass, om jag inte zumbar så jobbar jag :/

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: